Scudo Sports

hiç böyle bir bisikletim olmadı...

Scudo
Forumda sık sık aramızda çevirdiğimiz bir laftır.
"en iyi bisiklet bindiğin bisiklettir." takma kafaya :)
Nasipten ötesi yok hayatta.Daha iyileri senin olsun :)

Furkan henüz 15 yaşındasın, dur bakalım daha ne bisikletlerin olur senin..

Ben de 14-15 yaşında bu iyice kafaya takmıştım,ama en sonunda şans yüzüme güldü işte merak etme zamanla o resimdekinden daha da iyisi senin olur inşallah,ben de kendime ait marka bir dağ bisikletine kavuşabilmek için kaç yıl bekledim internetten param olduğunda hangi bisikleti alsam diye sabah akşam bisiklet bakıyordum :)

Böyle bir bisikletinizin olmamasına fazla üzülmenize gerek yok.Olanda zaten ne olduğunu anlamadığı için bu şekilde bir satış ilanı vermiş.

İlan çok garip ya.Satan kişi hediye geldiğini söylüyor ve 15000 liraya satıyor.Bana böyle bir bisiklet hediye gelse ömür boyu binerim heralde :D

Merhaba

Eğer bu tarz bisikletlerden hoşlanıyorsanız Salcano' nun 550 tl ye aynı görünüme sahip bisikleti var. Tabi donanımı bu kadar iyi olamaz ama bu fiyata da ancak bu kadar olur :)

aynı satıcının diğer bir ilanı bu da hediyeymiş: (link)

bu da diğer ilanı; (link)

bir zamanlar bianchi thomisus bir bisikletim vardı, sanırım 15-16 kilo civarı. ondan aldığım hazzı bir başka bisiklette alamadım.

hah guldum ya :D

(link)

ilerde parayı bulursam sırf fantazı olsun dıye boyle bisikletlerden koleksiyon yapcam :D :D

Hediye ürüne 15000 :D negüzel. Böyle birşeyi satın almayı değilde kendinize özel birşey hayal etseniz. Daha güzel olmazmı;)

• Beğen
Tepkiler: muratt35
Yanlız işin ilginç tarafı, bisikletten bu kadar anlamayan birisine hangi insan evladı , hangi akla hizmeten , bu kadar üst düzey donanımlı bir bisiklet hediye eder. ? Merak içindeyim. (Diğer ilanındaki bisiklette hediye gelmiş.) İlerde bu hediyeyi veren kişi, verdiği hediyeyi sorarsa ve satıldığını öğrenirse ne yapar ? O da ayrı mevzuu.

Geri