E.E
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 251
- İsim
- Enes
- Bisiklet
- Salcano
@taner07
Senin sanırım jammerlardan , 1 kilometre çapında yerleştirilmiş sniperlardan haberin yok ? Tabi ya onlar bakkala gider gibi çıkıyor sokaklara
Ben kaç kişinin ağzından duyuyorum , ''şu herifi tek başına bulsam elim kolum bağlı olsa bile dişlerimle boğazını parçalarım ben yatarım ama millet kurtulur'' diyen. ohooo. öylede bir yazmışsın ki amaaan diyanet başkanı vurulsa nolcak sanki bir önemi var der gibi. Açık açık söyle işte sevmiyorum bu herifleri diye
Vurulursa o adam görürüz çatışmayı çıkıyor mu çıkmıyor mu ? 15 yaşındaki bir çocuk öldü ortalık karıştı toz dumana girdi , diyanet işleri başkanı ölünce herkes bir el fatiha okuyup susacak mı sanıyorsun ? Bırak bu işleri , bu ülkede 3 ağacı bahane edip ortalığı savaş alanına katanlar varken bir adam öldü diye nolcak ya diyemezsin.
Siyaset konuşmak istemiyorum belli ki farklı çizgidesin , gerek yok tartışmaya bile sonunu bulamayız. Cevap vermezsen mutlu olurum üç aşağı beş yukarı yazacakların belli rererö.
İyi geceler
Senin sanırım jammerlardan , 1 kilometre çapında yerleştirilmiş sniperlardan haberin yok ? Tabi ya onlar bakkala gider gibi çıkıyor sokaklara
Siyaset konuşmak istemiyorum belli ki farklı çizgidesin , gerek yok tartışmaya bile sonunu bulamayız. Cevap vermezsen mutlu olurum üç aşağı beş yukarı yazacakların belli rererö.
İyi geceler