Scudo Sports

Her yıl dünya'ya 18 milyon mercedes satan almanya'nın maliye bakanı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@taner07

Senin sanırım jammerlardan , 1 kilometre çapında yerleştirilmiş sniperlardan haberin yok ? Tabi ya onlar bakkala gider gibi çıkıyor sokaklara :) Ben kaç kişinin ağzından duyuyorum , ''şu herifi tek başına bulsam elim kolum bağlı olsa bile dişlerimle boğazını parçalarım ben yatarım ama millet kurtulur'' diyen. ohooo. öylede bir yazmışsın ki amaaan diyanet başkanı vurulsa nolcak sanki bir önemi var der gibi. Açık açık söyle işte sevmiyorum bu herifleri diye :) Vurulursa o adam görürüz çatışmayı çıkıyor mu çıkmıyor mu ? 15 yaşındaki bir çocuk öldü ortalık karıştı toz dumana girdi , diyanet işleri başkanı ölünce herkes bir el fatiha okuyup susacak mı sanıyorsun ? Bırak bu işleri , bu ülkede 3 ağacı bahane edip ortalığı savaş alanına katanlar varken bir adam öldü diye nolcak ya diyemezsin.

Siyaset konuşmak istemiyorum belli ki farklı çizgidesin , gerek yok tartışmaya bile sonunu bulamayız. Cevap vermezsen mutlu olurum üç aşağı beş yukarı yazacakların belli rererö.

İyi geceler

Scudo
umarım bahçenize AVM yaparlar ve siz zengin olursunuz @EnesEfe bey :)

-- "3 ağacı bahane edip ortalığı savaş alanına katanlar varken " demişsiniz de, o yüzden söyledim :) ülkenin en iyi üniversitelerinde okusalar, en çok kitabı okusalar, geleceği görseler de... ne pis kaka çocuklar bunlar... çok haklısınız...

@EnesEfe Ya gerçekten seni anlıyorum şimdi, şu etrafta sinsi gezip herkesi dinleyip cevap veremeyen akplilerdensin sen :) Sen her öyle diyeni adamı öldürecek diye sayarsan ülkenin yarısı katil çıkar. Ayrıca GEZİ'ye hiç girme bence çünkü s'çıp batırıyorsun iyice. Bu arada ben akpyi sevmiyorum diye Diyanet İşleri Başkanı ölsün mü istiyorum veya diğer akpliler, bu nasıl düşünceler. İnsanın aklı neyse fikiri de o olurmuş, demek ki sen böyle düşünüyorsun. Diyanet İşleri Başkanı, Allah korusun öldürülse tabi ki siz boş durmazsınız; yine elinize palaları alırsınız, gider bidonlarla da benzin alır yine yakarsınız ortalığı sonra da MÜSLÜMANIZ dersiniz. Öncelikle gidip bir Kuran'ı okumanızı öneririm, arapça bilmiyorsanız gidip Türkçe mealini de alabilirsiniz, biraz dünya görüşü sağlar size. Sen bütün vekilleri, bakanları RTE ve Davutoğlu'ndan ibaret sanıyorsun galiba, bir kilometre çapında jammer ve sniperlar demişsin sonra da demişsin ki ''Elim kolum bağlı olsa ısırarak öldürürüm'' bu ısırarak öldürmeyi jammer mı önlüyor yoksa sniper mı, 50 kişinin arasından 1 kişiyi vuracaksa baya iyi bir sniper olsa gerek :) Sen sürekli konuyu saptırıyorsun kardeşim, sorduğum sorulara verdiğim cevaplara bir şey yazamıyorsun, sürekli çekiyorsun başka yerlere, çek çek yorulmadın mı artık gece 3 olmuş :D

hadi size bir soru... diyelim ki, bi ülkenin gizli servisinde ajansınız veya alelade bi kiralık katil... ve sizden bir suikast istendi...

sizce 20 kişilik koruma ordusuyla dolaşan biri mi daha kolay bir hedeftir, 200 kişi ile dolaşan mı, yoksa 2000 kişi ile mi... hangi koruma ordusunda açık bulmak daha kolaydır??

-- gece gece aklıma takıldı :)

Olurmu öyle şey be.. - Devletin malı deniz yemeyen keriz - mantığı olan bakanlarımız var. bakan olanın akrabalarının cebinin dolduğu bir mantık var türkiyede ki kocaman bakan püsükletemi biner bee :eek: korumasız bir adım atsınlar ikinci adımda yok edileceklerini bildikleri için değil bisikletebinmek karşıdan karşıya geçerken ordu halinde geçiyorlar.

@taner07

gelip bir grubun yaktığı insanları ülkenin yarısına yıkma , bu ülkede kendini bombalayanlara aşık olanları net biliyoruz kimler olduğunu , uzatmayalım. Boşver

Bisiklet sporu üzerinden siyaset yapılmak için açılan bu konunun bisikletseverlik ile uzaktan yakından alakası olmadığını tek amacın siyasi bir iğneleme olduğunu buradaki herkes açıkça görmektedir. Taraf gözetmeksizin kim haklı olursa olsun bu konunun bu forumda yeri olmadığını düşünüyor ve tıpkı gs şampiyonluğunda açılan konuda yaptığım gibi adminlerden bu konunun kapatılmasını temenni ediyorum. Ek olarak gs şampiyonluğunda ki kapatılma önerimi dikkate alan adminlere bu konu vesilesi ile de tesekkur ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@CandanC

Korumaların tecrubesine bağlı. Bu ülkede 2 kişi 10 tane güvenliği atlatıp savcı öldüren teroristler var. Adamların kalitesinide göze almalıyız.

Bisiklet sporu üzerinden siyaset yapılmak için açılan bu konunun bisikletseverlik ile uzaktan yakından alakası olmadığını tek amacın siyasi bir iğneleme olduğunu buradaki herkes açıkça görmektedir. Taraf gözetmeksizin kim haklı olursa olsun bu konunun bu forumda yeri olmadığını düşünüyor ve tıpkı gs şampiyonluğunda açılan konuda yaptığım gibi adminlerden bu konunun kapatılmasını temenni ediyorum. Ek olarak gs şampiyonluğunda ki kapatılma önerimi dikkate alan adminlere bu konu vesilesi ile de tesekkur ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Forumda siyaset yasakdi ama konu aldi basini gidiyor. Nerde yönetici arkadaslar, bir el atinda konu kapansin.

NOT: Sikayet butonundan bildiri yapilmistir.

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
@Murat Cömez Forumda siyaset yasak ama forumdaki reklamlar siyasi partilerin reklamı ? Çıkacaksa tamamen çıkmalı forumdan siyaset.

@EnesEfe Uzatalım kardeşim, neden uzatmıyoruz. Kim haklı onu görelim, ben sana soru soruyorum cevap bekliyorum sen veremiyorsun, cevabını ver ki doğruları görelim. Ayrıca durumu nasıl korumalara getirdin ona da şaşıyorum halbuki biz ülke bakanlarının yaptığı gereksiz harcamalardan girmiştik, gerçekten tebrik ediyorum gayet başarılısın konu değiştirmede :)

Biz bir Diyanet İşleri Başkanı(Arkadaşa göre bakan kendisi) nasıl öldürülür, onu konuşuyorduk arkadaşlar, ne siyaseti :D Komplo teorilerimizden ilki de elleri kolları bağlı biri, kalabalığa giren bakanımızın(!) boğazını dişleriyle parçalıyor :)

@EnesEfe
Hangi reklamlardan bahsediyorsunuz, Ayrica reklamda kurallara uygun degildir. ;)

@taner07 ya bana benzinle yakarsınız diyorsun. herkese yıkıyorsun bana yıkıyorsun sanki aldım ben yaktım ortalığı. Bırak Allah'ını seviyorsan katil ettin iki dakikada. Sanki dedim ki o ''adam ölsün herkesi yakacağım''. Elleri kolları bağlı birisi kalabalığa giren diye bir cümle kurmadım. Fırsatı olsa dedim.

Gelipte başkanla bakanı karıştırdım diye laf sokuyorsun aklın sıra , ne var dediysem ? takıla takıla buna mı takıldın ?

Ben sana diyorum ki bombalayana aşık olanları biliyoruz, benzincileremi takıldın ? Hayırdır çifte standart mı var ?

@EnesEfe Saçmalayan insanı iğnelemek adettendir. Baştan başlayalım o zaman ilk lafınız, ''bu ülkede başbakan asıldı millet aval aval baktı , turgut özalın başına gelenide biliyoruz , faili meçhulleride biliyoruz , hrant dinkide biliyoruz hepsini gördük yaşadık'' Bununla sokağa çıkan bir bakanın öldürülmesini nasıl bağdaştırdınız, bana açıklar mısınız? Ülkede güvenlik yok demişsiniz, savunduğunuz hükümet neden bunu düzeltemiyor, çaba bile sarf etmiyor? Ondan sonra, jammerlar ve sniperlar var; bu arkadaşlar kalabalık içinde biri bakanı vurmak, bıçaklamak kısaca öldürmek isterse nasıl engel oluyor? Daha da sonra herkesin öldürmek istediğini, vahşice yöntemler vererek anlattın, her öldürmek isteyen adam mı öldürüyor? Ve asıl mesele bizim bakanların yaptığı harcamalarla bu konunun ne alakası var?

Bombalayanlar kim aşık olanlar kim, açık konuş benim öyle taraklarda bezim olmadığı için anlamadım kimden bahsettiğini? DHKP-C'yi diyorsun sanırsam, terörist teröristtir kardeşim, sizin liderleriniz artık pkk veya terörist diyemiyor dikkat ettin mi, sürekli dolaylı göndermelerle söylüyorlar. Ben herhangi bir partiyi desteklemiyorum ama seçimlerde TÜRK olarak kendime en yakın gördüğüm partiye vereceğim, diyeyim sen anla gerisini...

Arkadaşlar daha iki öncesinde o kadar dil döktüm yapmayın etmeyin dedim. Görüyorum ki minicik ricamı kabul etmeyenler var. Peki. Geçen günkü siyasi tartışma yüzünden sitemiz geriledi. Hit düşmesi yaşandı ve yeni katılan üyelerin yoğunluğu azaldı ve ne zaman siyasi konular açılsa ve tartışılsa, sitenin kalitesi aşırı derecede düştüğü gibi, katılımda da azalma oluyor. Kendi ellerimizle bu güzel sitemizi resmen batırıyoruz. İnsanların çoğu artık siyaset kelimesinden bile bıkmış mideleri bulanıyor. Benim de artık öyle diyebilirim. Siyaset kelimesi görünce tiksinmeye başladım. Birçok insan da günümüzde bundan kurtulmak için kendine temiz ve siyasetten uzak bir mecra arıyor. Bulunca hem o mecranın ideolojisine (içeriği, bisiklet vs.) katılıyor hem de oranın daimi bir parçası oluyor. Ama bakıyor ki durum yeni bulduğu mecrada da aynı, kaçıp gidiyor gelmiyor bir daha... Son 2-3 gündür resmen bunu yaşıyoruz ve artık sabrım taşmak üzere. Uyarı olarak değil, son kez özel olarak rica ediyorum bu siyasi tartışmalara son verin artık. Eğer böyle devam ederseniz bisikletforum'u kalitesiz bir site haline getireceğiniz gibi, bu spor dalına gönül vermek isteyenleri de uzaklaştırmış olacaksınız. Aslında sizleri de anlıyorum. Bir şekilde içinizde biriken siniri bir yerlerde boşaltmak istiyorsunuz ama burası maalesef o istediğiniz yer değil. Olmuyor işte ne yaparsak yapalım olmuyor. Kullanım koşullarımızı gözden geçirelim ve özgürlüğümüzü yaşadığımız bisikletlerimizde güzelce pedallamaya, burada da paylaşmaya devam edelim. Bu sizlerden özel ricamdır. Şimdi müsadenizle konuyu kapatıyorum. Herkese iyi geceler diliyorum.

@EnesEfe şu mesajımı okursanız reklam konusunu da sebebini öğrenmiş olursunuz. Tekrar iyi geceler.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri