shimano ve sramı bırlıkte pek gormemıstım
bence keske bırde masa sıyah olsaymıs goze daha guzel hıtap edrdi ama elbette performans gorunumden daha onemlıdır
kazasız surusler dılerım
Benimkini merak ediyorsan,özene bezene yazdığın kompenantları toparlayamadım ,üzgünüm
Neyse,yinede hala daha saklıyorum ama ,yane nasıl olsa üniversite bir yerler oldu ya,bi yerlerden bişiyler istemeye yüzümüz olur artık
saol ortaaam teşekkür ederim.sizler olmasanız böle olamazdık sayenizde,benim yatağa koyuyorum artık ben içerde çekyatta yatmaya başladım .vallahi sorma herkes öle dio üniversite işide kesinleşti artık mtb ci olmaya başlarız heralde
muhteşem ikili onlar .maşa siyah olsa bisiklet boğulurdu güzel olmazdı bence bu kadroya beyaz veya gri güzel olur sanırsam.bakalım psylo yu boyamak zor gelirse gri REBA alıcam zaten para çok ya .teşekkür ederim kardeş
güzel bisiklet..iyi günlerde eskitin..bişi sorsam.fren donanımınız nsl?performans ve kullanımı hakkında biraz bilgi alabilirmiyim..m485'e geçicemde yakında
bu fiyata bu performans gerçekten güzel.gerçi daha test etme aşamasındayım dağda kullanamadım henüz ama şehiriçinde kullandığım kadarıyla güsel.ağırlığıda yine fiyatına göre iyi
üstteki mesajdada belittiğim gibi şuan için gerçekten memnunum.şunu söyleyebilirim diske geçmeyi düşünüyorsanız başlangıç için çok iyi,bu setle iyiki hidroliğe geçmişim dedim.tavsiye ederim