Scudo Sports

her seferinde daha iyiye... xc 4000 im hazır :)

Scudo
shimano ve sramı bırlıkte pek gormemıstım :)
bence keske bırde masa sıyah olsaymıs goze daha guzel hıtap edrdi ama elbette performans gorunumden daha onemlıdır :)
kazasız surusler dılerım

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
Ahmetciğim hayırlı olsun,kardeşim...

Benimkini merak ediyorsan,özene bezene yazdığın kompenantları toparlayamadım:( ,üzgünüm:eek:
Neyse,yinede hala daha saklıyorum ama;) ,yane nasıl olsa üniversite bir yerler oldu ya,bi yerlerden bişiyler istemeye yüzümüz olur artık:)

• Beğen
hayırlı olsun kardeşim güzel bir mtb toplamışın darısı herkesin başına
kazasız belasız pedallmalar

• Beğen
@yarışcı 3

saol ortaaam:D teşekkür ederim.sizler olmasanız böle olamazdık sayenizde,benim yatağa koyuyorum artık ben içerde çekyatta yatmaya başladım :D.vallahi sorma herkes öle dio üniversite işide kesinleşti artık mtb ci olmaya başlarız heralde ;)

• Beğen
Tepkiler: yarışcı 3
@tuninger_haa

muhteşem ikili onlar :).maşa siyah olsa bisiklet boğulurdu güzel olmazdı bence bu kadroya beyaz veya gri güzel olur sanırsam.bakalım psylo yu boyamak zor gelirse gri REBA alıcam zaten :D para çok ya :D.teşekkür ederim kardeş

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
'' şam ipeğinden urba giysen bile zem zem suyuyla yıkansan bile en önemlisi mutlak helal alın teri '' güle güle kullan.

• Beğen
güzel bisiklet..iyi günlerde eskitin..bişi sorsam.fren donanımınız nsl?performans ve kullanımı hakkında biraz bilgi alabilirmiyim..m485'e geçicemde yakında ;)

• Beğen
@adana020

sele velo carbon seleydi,biraz yıpranmıştı bisiklete renk katması açısından kendim kapladım.

@puppetmaster

bu fiyata bu performans gerçekten güzel.gerçi daha test etme aşamasındayım dağda kullanamadım henüz ama şehiriçinde kullandığım kadarıyla güsel.ağırlığıda yine fiyatına göre iyi :)

• Beğen
Tepkiler: Murat PEKER
@mertdalkılıç

üstteki mesajdada belittiğim gibi şuan için gerçekten memnunum.şunu söyleyebilirim diske geçmeyi düşünüyorsanız başlangıç için çok iyi,bu setle iyiki hidroliğe geçmişim dedim.tavsiye ederim

Geri