Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

selam kaynarca ekibi ben bu pazar kırmızı urbanın peşine düşeceğim ....
ama bebek rampasını çıkacağım yağmur beş saat şimdilik rüzgar 27 km ..evet tek olarak da gideceğim .......
beşiktaş bebek etiler zincirlikuyu esentepe ve beşiktaş çok kısa .......
30 km de iş biter ama bebek rampa hepsine bedel......
duvar duvar.......

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Scudo
@Nicotine34
Bu köfte işini Ahmet ile de konuştuk, diyoruzki hiç kendimizi üzmeden performans temposu yapmaya kasmadan 25 lik tempolarla adam gibi gidip köftemizi yiyelim,
erken çıkıp akşam çok geçe kalmadanda döneriz hem tur uzun olunca köfteyi yemiş olmanın rejimsel psikolojisinden de köfteleri yakarak kurtuluruz, 3-4 hafta içinde oturup konuşup şu işi sonuçlandıralım, İznik hastası yapacağım hepinizi.

dostlar iznik bu güzergah toplamı tam tamına 110 km hiç bi şey değil giderken 10 eğim rampa dönüşte boyalıcadan çıkışta 18 eğim rampa ......
gebze tren istasyonu eskihisar ve gebze tren istasyonu arası toplam 8 km yide eklediğinizde hepsi 118 km bi günde bu güzergaha o.k derseniz nisan ayından bi pazar havanın iyi olduğu vakte gidelim derim tarihler 10 nisandan 17 nisan ,24 nisan, 1 mayıs ,8 mayıs alternatif çok .......

buluşma yeri haydarpaşa saat 07.00 hemen atlarız banliyöye tam bilet 1.5 bisiklet 1.5 dönüştede 3 ytl trene 6 ytl feribota toplam 6 ytl hepsi 12 ytl en ucuzu bu .....

@Hüseyin Odabaşı

Hep nispeten biraz fazla mola verdiğimiz ve grup henüz rampalara çok alışkın olmadığı için. Bu sezon kendimizi fazla zorlamadan çok rahat 27-28 yaparız onu.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
slm naber :D :D :D
yarın tur var mı diye gereksiz bir soru sorayım :D

yağmur olursa çıkmam :D

@Ulaş Apak
Ben de laf çok iş yok tarihler konusunda hiçbirşey diyemem tek bildiğim 24 nisan dolu görünüyorum, o yüzden tarihi siz ayarlayın gelemezsem kafamı yerim köfte yerine :)
ama tempo konusunda azmamayı ısrarla öneriyorum en azından dönerken hep beraber dönelim giderken paralayın birbirinizi :)
antreman akşamları masaya yatıralım köfteleri görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
Resim gönder ben yokum yarın merak ettirme :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geri