@Ulaş Apak
Şiddetli rüzgar nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldığım tur nedeniyle bana korkak demişsin. Bende senin gibi rahat bir bisikletim ve bisiklet kıyafetim yok. Bildiğin gibi yol bisikletim 15 vitesli olduğu için yokuşlarda zorlanıyorum. Ayrıca iş aradığım bu dönemde bisiklet kıyafeti edinsem sizinkinden daha pahalı olur. Çünkü bedenim XXL.
Merak ediyorum benim ve Kaşif Abi gibi sıcaklık değişimlerine hassas bir bedene sahip olsaydın, benim gibi bisiklet kıyafetin olmasaydı, benim gibi 15 vitesli bir bisikletin olsaydı bana yine korkak der miydin ? Hele bu rüzgarlı havada sürmek, terlemekle birlikte hastalanma riskini doğuruyor. Bildiğin gibi şiddetli bir rüzgar nedeniyle Güzelyalı üzerinden İçmeler'e yaptığım yaptığım turdan dönüşte saat 21.20'ye geldiğinde hala Pendik sınırlarından çıkamamıştım.
Bugün o turu yapsaydın spor yapardım o doğru. Ama büyük olasılıkla ertesi güne hasta olarak uyanırdım. Merak ediyorum, benim şartlarımda olsaydın tur yapar mıydın, yoksa vaz mı geçerdin ? Anladığım kadarıyla sizde arkadaşlık var, sporculuk var, sevgi var ama empati yok. Son olarak şu soruma yanıt verin: "Ben onun şartlarında olsaydım karşımdakine korkak der miydim ?"