Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Bugün öğlen bende şöyle bir Kaynarca yapıp geldim pek güzel oldu. Hatta yağmur yağacak korkusuyla birazda hızlı çevirmeye çalıştım. Ve hatta yolun karşısında gene yol bisikletiyle bisiklet yolundan giden bisikletçinin hızla sürmesiyle bayağı bir gaza gelerek yüksek hızlara ulaştım. Çoğu yolu paralel geldik. vs vs vs.

Saygıdeğer Cem Şentin geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. Benim öksürüğüme ne ilaçlar ne şuruplar ne haplar ne zencefiller fayda etmiyor. Yalnız bir senin söylediğin çaya'a limon karışımını denemedim. Onu en kısa zamanda deneyeyim. Sallama çay yada toz çay farkedermi bilmiyorum :):) Yalnız şu bir gerçekki asla sırtı üşütmemek lazım. Hatta benim gibi bisiklet kıyafetsiz çıkmamak lazım. Terleyince üstümüzdeki t-şörtü değiştirmek lazım. Herkez kendine iyi baksın.

@Alp Aslan
da
Dün akşam çok istememe rağmen gelemedim.Ahmet kardeşimi tekrar aramızda sağlığına kavuşmuş görünce mutlu oldum.Düşününce ; grup için geçen haftalar oluşan kaza ve sakatlıklar bakımından kötü günlerdi.Bende Alp'le düştüğümden beri kaidemin üstüne oturamıyorum yaklaşık on gündür.Hepinize kazasız,şanslı mutlu günler dilerim.

Benden sonra Ahmet gelmiş, göremediğime üzüldüm. Ama fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla gayet iyi gördüm kendisini. Bahara bisiklet üstünde bekliyoruz artık :)
Dünkü turumuzun verileri şu şekilde:
(link)

Bu arada ben yarın yağmurlu görünüyor, belki çıkamayız diye deneme kabilinden Başıbüyük'e vurdum kendimi. Kısa ama rampalı, az biraz maceralı, had safhada keyifli bir tur oldu :)
(link)

@Selçuk Uygun

Abi iyi dedin, en geç 20:35'da çıkıp biraz yüksek tempoyla binersek Saray bana uyar ama dün akşamki gibi olursa pek uygun olmaz dediğin gibi :)

@extruder

Bugün diyorsan yorgunluk atıyorum, yarın sabah diyorsan yağış olmazsa muhakkak :)

@Ulaş Apak

yarin yagis var diyince , dun aksamda cikamadigim icin bitlendim :)
ama bir arkadas lazim tabii ki :in:

@extruder

abi erken görsem atlar gelirdim ama saat 10 gibi desen yine gelirim erkan abi de gelir zorlasak alp abi de gelir :D

@RSY Ersoy

vallahi guzel olurdu ama saat 2200 icin yasim tutmuyor :D , hem bu mevsimde bizim icin de biraz zor gibi olur , donus 2400 olur neredeyse :)
hali ile zorla guzellik olmaz. artik yarin sabah yagmur yagmaz diyelim ve gorusmek uzere.

@Red Devil

ben orda sürtünme ve aerodinamikle ilgili birtakım testler yapıyordum yanlış anlamışssın sen :D

resimi analiz etmem kaç saatimi aldı bilinmez ama pedal basınca anladım ki yüksek sürat için bir yol bulunmuş da orada nasıl nefes aldınız abi be adam 10 numara yağ koyuyor depoya :D :D: :D: :D: :D artık eve afrikalı olarak dönersiniz mis gibi yağ kokusu ile :DD:

@Selçuk Uygun

Selçuk Abem, bir aya kalmaz mola yerinden Acıbadem'e dönecek arkadaşlar olacak.. Onların hali daha bir duman değil mi? :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@gürkan doğanay

Sizinle gelsem ve sanırım Saray Muhallebicisi'nin Bağdat Caddesi'ndeki Çatalçeşme (Bostancı-Suadiye arasındaki küçük semt) Şubesi'nde duracaksak Kartal'a dönecek benim halim daha duman olur, hele ki Pendik'e dönecek Ahmet Abi'ninki daha da duman olur. Ona göre düşünün derim.

Geri