selam dostlar bugun katılamadım işler vardı yine :boese157: eve gelirken rüzgar baya şiddetliydi insallah turda sorun olmamıştır
bu arada kemal abi geçmiş olsun
Havada çıkılmayacak bir durum yoktu 5 kişi çıktık ama Ahmet'i aradığımızda can sıkıcı olarak özgür'ün düştüğünü öğrendik, Sağolsun Ahmet hemen hastaneye götürmüş özgürü çok ciddi olmasada hafif birşeyde değil anladığım kadarı ile çünkü dudağına 2 dikiş atılmış bileğinde incenme varmış ama kırık çıkık yokmuş, geçmiş olsun özgür'cüm Allah korumuş. biz de yapabileceğimiz birşey olmadığını öğrenince düştük yollara ben Kartal'da hiç iyi hissetmediğim için geri döndüm vallahi hiç halim yoktu, maltepe'de kaldırım üstünde oyalanırken Ahmet benide buldu ve eve attı araba ile süper oldu, anlayacağınız gecenin adamı Ahmet ERSÖZ bunun dışında devam eden kardeşlerim gece ile bilgileri aktaracaklardır, iyi geceler , tekrar geçmiş olsun Özgür
abi teşekkür ediyorum. malesef nasıl olduğunu hatırlamadığım bir şekilde düştüm, el bileğimde burkulma dudak üst ve dudak içinde dikiş ile atlattık, ahmet abi sağolsun hastaneye kadar götürdü ilgilendi eve bıraktı sağolsun. off off durduk yerde sakatladık kendimizi .
Özgür, geçmiş olsun kardeşim.
O an moralin bozulmasın diye renk vermedim ama asfaltın üstünde seni hareketsiz yatarken görünce ben baya bir irkildim, Allah korusun aklıma kötü kötü şeyler geldi. Üstüne bir de ağzını yüzünü kanlar içinde görünce moralim de bozuldu ama çok şükür ucuz atlattın. Neyse artık daha dikkatli olmak lazım.
Tekrar geçmiş olsun, iyileş ve bir an önce aramıza dön...
Kardeşim benim, bak sana tavsiye: sahil yolunda, gece vakti altında tayt varken fazla oynama, akıbetin pek hayırlı olmaz, demedi deme...
Seni bıraktıktan sonra dönüşte Yakamoz'a uğradım kimse var mı diye, ekibi de orada yakaladım, çayladık lafladık biraz, Kaptan ile Sarp seni ana ana tatlı tabağını götürdüler. Kulakların çınlamıştır, foto çektim, sana göndereceğim. Sen onların hesabını kesersin artık.
Yakamoz çıkışı yoğun ısrarları kıramadım, grubu Küçükyalı'ya kadar 33 kmh ile bir güzel çektim, bu da gecenin son kıyağı oldu Bu gece pedal çeviremedim ama bol atraksiyon oldu vallahi :in:
Ahmet abi iyi akşamlar, gönüllerin kahramanı olmuşsun İşte görüldüğü gibi bir MTB ci arkadaşımızın grup içinde olmasının faydaları
Özgür çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda düzelirsin. Üzüldüm cidden, dikiş felan tekrar tekrar geçmiş olsun.
(link)
Bugün sabaha karşı Ankaradaydım, bisikletimi deltada ayarlattım ve oturdupum sitenin etrafında 3 tur attım Her taraf buz ve kar olduğu için dönmek zorunda kaldım. Yorgun bir resim çünkü yeni bir yere yerleşmek cidden çok zor ve yorucu. İlerde bir gün bir tura çıkarsam resim eklerim. Kısmet
Alp abi düz çevirdim pedalı ama oda yordu beee Akşam Akşam
Helal sana, ben onlarla özel olarak ilgileneceğim e kurt kocayınca misali Sarp konuşur şimdi e farkında değilki, bunlar gizli yenilenme antremanlarım yakında tekerini yakacağım aklı başına gelecek onalr tatlıları götürsünler bakalım herkese iyi geceler, alp yatar sabah yolu çooook uzun
Geçmiş olsun Özgür. Umarım önemli bir şeyin yoktur. Bugün, Cumartesi günkü turumu tamamlamama engel olan rüzgar nedeniyle yalnız yürüyüşle yetindim. Şimdi ara verdiğim makaleyi bitirmeye ve tez konusu için literatür araştırması yapmaya çalışıyorum.
Özgür çok geçmiş olsun, hiç canını sıkma bir an önce iyileş ve pedallamaya devam. İnanırmısın en son düşüşümün nasıl oluştuğunu bende hatırlamıyorum bir anda oluşuyor herşey.
Mesajı yeni okudum,geçmiş olsun özgür kardeşim..Allahtan kırık çıkık yokmuş Hepimizin başına geliyor biliyorsun Ulaş da bende bayağı ciddi düşüp dağılmıştık , (aylar geçti hala bileğim zaman zaman ağrıyor)