Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@binRR

Ertan abi, nerede bir 8500 görsem alık alık bakardım. Sanırım ilk önce bu işi halletmem lazım:) Forumdaki 8500 kadroyu gördüğüm gün 6300 bisikleti satışa çıkardım, o kadar yani ;)

Scudo
@binRR

Bulusalim tabi, ama testi kendi bisikletimde yapacagim gozukuyor:D
Biraz gec kaldik...

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Bora

Aldınmı:D şu kadarını söyleyeyim, pişman olmayacaksın;) bana söylemişlerdi bir daha shimano kullanmak istemeyeceksin diye, cannondale e ultegra set aldım, dün gece bindim biraz ama ı ıhh:D sram kolun kullanımı daha pratik:)
Yarın akşam turumuz var yine, hava soğuk diyorsan hiç değilse çay kısmına beklerim:) çaylar benden:D

@Bora

Dostum bu sefer fotoğraf makinasnıda getireyimde bi kaç resim alalım :D Bu arada bana bir tane Fren seti lazım ( rotorum var ) zaferin fren seti vardı altta resim ekledim. Çok hoşuma gitti, bunların fiyatı hakkında bir bilgin varmı dostum, yada buna eşdeğer ne önerirsin ?

(link)

@Ali Rıza Fırat

Elixir cr liste fiyati aklimda yok ama bu frenleri kullanmistim kisa sureligine.
Cok basarililar ve kesinlikle tavsiye edebilirim. Daha hafif birseyler istersen cr mag hatta xx versiyonlarina da bakabilirsin. Ozellikle cr mag ile arasinda fazla bi fark yok, ancak burada bulamayabilirsin..

@binRR

Hele günler uzadığında gitmeyi düşündüğünüz Şile yolundaki rampalarla en iyi dağ bisikleti başa çıkar yol bisikletine göre. Yol bisikletiyle de gidilebilir ama kendinizi helak edebilirsiniz gereğinden fazla güç harcayarak.

• Beğen
@Cem Şentin

Bu açıklamandan yol bisikletiyle ilgili hiçbir fikrinin olmadığını düşünüyorum:) zira durum tam tersi:D

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
Merhaba binRR. 2 bisikletle ilgili gayet de fikrim var. Üstelik ikisini de kullanmış biriyim.

Buna rağmen iki misli ağırlıkta olan bir bisikletin yokuşta daha az efor gerektirdiğinimi söylüyorsun.

Düz yolda yol bayağı iyi ama ama sıkı rampalarda dağ daha iyi bana göre. Ayrıca kilolu biriysen en kral yol bisikleti bile dayanmaz sana ama dağ ağırlığına daha dayanıklı. İstersen bir dağı maddi imkanın varken bayağı hafifletebilirsin. Bunu Kudret Abi yapmıştı.

• Beğen
@Cem Şentin

Aynı kiloda olsalar bile, açıları itibarı ile, yol bisikletinin performansına ulaşamazlar, arazi için tasarlanmışlar, farkılıklarıda orada geçerlidir:)
Tıpkı bilmemkaç litrelik motorlarla spor arabaların performansına ulaşamayan arazi araçları gibi:)
bu arada bende mtb de var, şehir bisikleti de:)

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
Bugün tur var mı ? Varsa kaçla kaç arası ? Malum ailem çok meraklanıyor geciktiğimde. O yüzden 18.00-21.00 arası bana uyar. Bu arada binRR, bisikletimle geldiğimde seleyi bana göre ayarlayabilir misin ? Çünkü senin boyunla benimki farklı olabilir.

• Beğen
@Ahmet Ersöz

Zaten uyku tutmadı bir bakayım dedim kim var kim yok diye, uykum iyice kaçtı fiyatları görünce :) hayırlı olsun

Hepinize iyi geceler :)
Erkan

Geri