Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
yarın caddebostandan hareket edecek arkadaşlarım....bu gün baktım
bisiklet yolu çökmüş ve dalgaların savurduğu beton koruganlar dikey bir şekilde bisiklet yolunu kapatmış böyle bir olaya ilk defa şahit oldum gelen dalgalar beton yolu alıp götürmüş yaya yolu denize gitmiş bisiklet yolunun yan tarafı çatlamış. kocaman derin yarık var sadece caddebostandan 50 metre sonra ....
diğer tarafları sağlam gördüm.....
mazallah depremde kopacak tüm bisiklet yolu denize gidecek....

@Kudret Kurtcebe

Geçen perşembe yaya yolu çatlamış fakat orada duruyordu, bisiklet yolunda da öbek öbek yosunlar vardı vede oldukça kaygandı:) dikkat etmek lazım:)
Sağol abi uyarı için:)

Arkadaşlar, yarın akşam yağmur yok, aslında bu hafta komple yağmur yok deniyor. Ancak lodos iş başında ve yarın 8-12 arası tahmin edilen hız yaklaşık 30 km/h.

günaydın herkese tüm geseli arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum dün maç dışında güzel şeyler vardı stadda aslında centilmenlik vardı beni çok mutlu etti kewıl ın nobreyle olan pozisyonu BEŞİKTAŞIMIN 2.golü sonrası taraftarın alkışlaması falan filan bu gazla grubu önde çekerim ben siz hiç merak etmeyin ama caddebostandan dürümcülere kadar sonra ertan abiye devrederim görevi :D

bu arada BEŞİKTAŞ lılarla diğer takım taraftarları arasındaki fark ortaya çıkıyor hemen biz sevinmek için sevmedik yensede yenilsede takımımızın arkasındayız her zaman ;)

@samet_özdemir

teşekkür ederim samet zaten fümeyi Ceren istemişti ?? herhalde sorun etmez :)
bu arada söylediğin şey çok doğru yensede yenilsede tam destek şart ama insan bekliyor artık bir galibiyet :(

• Beğen
Tepkiler: Ceren Sütlaş
serdar abi ahmet abi ceren birde ben füme lensli istiyorduk ama olmadı ben gerçi 4 ündende alıcam :) tabi galibiyet istiyo taraftar ama olmayıncada olmuyor taraftarlık herzaman takımının arkasında olmaktır bence iyi günde değil sadece kötü gündede ben yenildiğimiz maçlardan sonra bile formamla dolaşmışımdır hep hatta 8 0 lık liverpool maçından sonra forma polar atkı maça gidiyormuşum gibi dolaştım çoğu BEŞİKTAŞ lıda öyleydi formasını hiç çıkartmadı üzerinden.

ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki... :)

Dışarıda rüzgar felaket ama akşam güneş battıktan sonra azalır biraz diye tahmin ediyorum, hatta umuyorum:D ve hatta azalmalı:D:D

@samet_özdemir

kesinlikle, benim için de fark etmez. Bir aksilik olmazsa akşama görüşmek dileğiyle...:in:

• Beğen
Tepkiler: binRR
Ulaş akşam sırt çantasıyla geleyim, şu kitabı alayım artık senden:D Atakan kesecek beni:D ya dönüşte seninle geleyim, yada getirebilirsen caddebostanda alayım, karar senin:)

Geri