Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Alper Bilikser

Şu sıralar aşırı sıcakta gün boyu turlara çıkmayı pek gözümüz yemiyor ama dün akşam Avşar'da otururken yarın erkenden Bostancı'dan Formula 1 alanına doğru bir tur yapmayı kararlaştırdık. Bostancı vapur iskelesinin önünden 6:30'da yola çıkıp 10:30-11 civarı vakitlice evlere dönmeyi planlıyoruz. Uyarsa da biz bekleriz :)

Scudo
@robinthegreen

çok erken çıkıyormuşsunuz yaw...:)
ben bir şansımı denemeyi düşünüyorum yarın...
sıcaktan ölmez sağ kalırsam bir dahaki formula-1 e dahil olurum :)

@Alper Bilikser

bu havalarda daha geç çıkmak çok kötü olur, geçen hafta 10 civarı turu bitirmiş gibiydik ki hava sıcaklığı ve güneş gayet yorucu oldu sonlara doğru...

merhaba tanismiyoruz ama eger yetisebilirsem ve sakincasi yoksa 6:30 bostanci vapur iskelesine ben de gelmek istiyorum. (kanlica dan gelicem) zaten yarin sabah 6 gibi cikacaktim yola sahilden bostanci tarafina gelmek icin. cikis saatini 45 dk. saat erkene cekmeyi dusundum.

..iyi aksamlar

• Beğen
Tepkiler: binRR
@saint poussin

Tabii buyrun bekleriz. Hız konusunda endişeniz olmasın, çok yüksek tempoda gitmeyeceğiz ve zaten rüzgarımıza girerseniz fazla yorulmazsınız. Ayrıca iki-üç kısa mola verilecek. Yalnız Bostancı-F1-Bostancı mesafesi 75-80 km civarı, Kanlıca'dan 120 kilometre civarı eder herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
tesekkur ederim. evet epey bir mesafe benim icin, bakalim, deneyecegim. yolda gunesi dogurmak ta enteresan olacak:)

merhaba, eve sagsalim vardim. rapor: keyfim yerinde, cok guzel bir geziydi, yardimsaver, alcakgonullu insanlarla tanistim. sizden sonra fenerbahce de golgede cimlerin uzerinde 1 saat uyuyakalmisim. gecenin acisini cikardim.. bacaklarima krem surmedigimden gunesten kavrulmuslar. bugun bir daa ispatlandi ki fazla gunese maruz kalmak acik tenli bir kuzeyli! oldugumdan benim butun enerjimi cekiyor.. cok acim; -anneee, meyve var miii??

not: Robinthegreen, mesajin icin cok saol ama yeterince puanlama gucum yokmus o yuzden sana cevap veremiyorum. ama yukarida acikladigim gibi ozetle:) bu arada bu puan durumu yuzunden insanlarin mesajlarina cevap verememe ayip bir durum yaratmiyor mu??

Umarım turun yorgunluğunu atmışsındır.Başlangıçta,senin için uzun bir tur oldu (103 km artı Kanlıca ) zorluğuna rağmen turdan zevk almana sevindim.Donanımla ilgili eksikleri (spd pedal,matara,ve terletmeyen üst giyim vs.) tamamladığında ve zamanla forma girersin.ilk gün için iyiydin.Başladın, bitirdin ve başardın.Tebrikler.biraz dinlen.tanıştığıma memnun oldum.her zaman bekleriz. pearl (serdar)

Abi Kaynarca'da durduğumuzda 98 kilometredeyiz demiştin, 103 kilometre nereden çıktı? :)

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
@robinthegreen

Ulaş kardeşim haklısın.Turun sonundaki değerler şöyle= Toplam mesafe 103 km, Ortalama hız= 23.47 km Max hız=98.15( Formula dönüş inişi ).Bilgisayardaki aynı göstergeyi paylaşan toplam mesafe ve max hız rakamlarını söylerken karıştırmış olabilirim.max hızın 98 km olmasıda yanıltmış olabilir.Bundan böyle, güneş gözlüğünden başka, yakın gözlüğümüde takmam gerekecek.Hata yapmışım afedersin.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
bitirdi beni rampalarrr:) size kambur oldum ama napimm.. rampalar icin spd pedal iyi bir oneri, seneye almak istiyorum. oneriler icin tesekkur ederim. umarim tekrar katilabilirim ama herzaman benim icin zor, belki sicaklar gecince daha rahat olabilir.

bacaklardaki sizi devam ediyor ama gecer..:) bu arada kondisyonunuza inanamadim, dondugumuzde bile yorgunluk emaresi yoktu sizlerde.

Bir de Serdar abinin acikladigi rakamlar cok bilgim olmasa da bu guzergah icin fena degil sanirsam, yavaslatan rampalar, ruzgar ve ben faktorune ragmen. ama formulanin orada yine yandan ruzgara ragmen yaklasik 100km hiz, hic beklemiyordum, yani yaklasik o suratlere cikabildigimizi. cok hiz merakim yok ama benim gosterge yanlis gosterince insan merak ediyor tabii. hizli gidislerde merak edip soruyordum durmadan, birinin yanina gelip "abi kacla gidiyoruz su an"!! mesela aklima geldikce guluyorum, robin'e yanlislikla sordugumda o anki hizi, bana icinden kufrediyordu muhakkak cunku o hizla kolundaki aletin dugmelerine filan basmak zorundaydi cevap vermek icin:)!!

trajikomik bir eglenceydi..

@saint poussin

Yok öyle bir şey yahu, ben kendim de arada bakıyorum zaten o şekilde. Dert etme :)
Normalden biraz fazla mola vermek dışında gayet iyi gittik geldik. Sonraki turlarda bu kadar yorulmazsın zaten.
Tabii arayı çok açmaman ve tek başına çıktığın turların mesafesini en azından 30+ kilometreye çıkarman şartıyla :)

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
@saint poussin

Biz aslında sana numara yaptık:D:D üçümüzünde ikizi var:D değişe değişe gittik:D
Şaka bir yana 3 hafta sonra kendine sende inanamayacaksın;) ilk sefer için performansın müthiş ötesiydi bana göre:) zaten sanada söylemiştim bunuda:)

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
Geri