Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Ulaş Apak

tekrar yapın ne varki ,
yorucu şimdi geldi bi daha git bakalım yoracakmı sonunda vücud alışacak adamlar biliyorsun yol bisiklet ile offroad yarışlara giriyor sence onlar nasıl hazırlanıyor yarış öncesi.......şimdi tasarım diyorum neden sence ben attım amortisörü hemide fox u 700 gram farketti bunun faydası nasıl oldu rampada önden müthiş bi rahatlama yukardaki o yolları şimdi daha iyi alırım o vakit amortisör vardı ...önden bisiklet hafifleyince iş değişti düz yolda acaip rahatlama var önden ,arka bi ağırlık var ama ön dengeliyor 10 kilo bu bisiklet şimdi buna 28 jant takılıyor ayrıca 46 dişe çıkabiliyorumda gerek duymuyorum
şimdi eski scaleden çok daha iyi bi konuma geldi amortisörün gitmesi ile yolcularla kapıştık iki kez karşıda valla rampalarda beraberdik yanlış anlaşılmasın kapışma kavga değil canım....özgür nevresi çok severim beraberdik ağbi dedi ne biçim çıkıyorsun rampayı deyince bende eyvallah dedim ama onlar genç tabi benden üstün ben bi yere kadar yakalarım onları bi yerden sonra onlar uçar tabi bu da bi gerçek ....sadece yaşıtlarıma rağmen iyi konumda olmak yeterli olmakta...

Scudo
Allez:D benim tarmac ın aynısı denebilir, boya ve grafikler aynı:D

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
nabız yoklaması ......
yarın bebek rampa .....
yağmur saatleri saat 09.00 bir saat 10.00 da kesiliyor yağmur 0.05 mm bu önemsiz bi yağmurdur ....çiselemedir yarın sağnak olmaz .....kısa mesafe olacağından sele üstünde yağmura yakalanma olasılığı sıfırdır......
saat 13.00 den 14.00 e kadar yağmur çiseleme dir......rüzgar lodos sabah 19 km yalnız 11.00 de 21 km ye çıkıyor o kadar daha fazla olmuyor bu durum bisiklet kullanmaya elverişlidir yol bisikletliler için riski sevenler gelebilir bu da bi tarzdır yerler ıslak olacak kontrollü hız ben 80 hava ile dalacağım yola yalnız virajları süratle döneceğimi zannetmem daha önce havasını indirdim o gün müthiş yağdırdı ........ve bebek rampaya çıkarken arka teker kaydırmadı
yarın yüksek yere çıkacağımdan tam o saatte yağmura yakalanacağımı zannetmem evet dönüş en geç saat 12.30 beşiktaş iskele olursa yağmurdan kaçarım etiler yüksek yerler olduğu için oraya yağmur farklı inebilir geçen sefer kemer belgraddan, kemerburgaz yoluna girdiğimizde sağanağı bayağı iyi yemiştik, şimdi yarın yağmurdan kaçış var evet bu da zevkli bi adrenalin olacak benim için kimse gelmez ise tekte alırız zati tek takılan adam değilmiyiz...

:) :) :) :) :)

@binRR

Sağolasın abicim, çok teşekkür ederim

Ayrıca bu süreçteki desteklerinden ötürü de teşekkür ederim... :in:

Geri