Scudo Sports

Her Salı Akşamı Performans Turu Yapıyoruz!

Evet Salıcılar yarın kimler geliyor şimdi...

Scudo
benim kaskim bodrumda :( yoksa atimi alip gelirdim :) eheheh gecen haftanin performans esigini biraz yukseltirdik boylece :p

saka yapiyoruuuuuummmmmm, kizmayinnnnnn :D :D

iyi turlar

Konuyla alakası yok ama...Tuğrul Bey'i tanimayanlar resmine bakarak onun çok sert biri olduğunu düşünebilirler :) Ama valla da billa da öyle değil. Şeker gibi, yufka yürekli biri... :) Bunu hep yazmak istemiştim.. Nasip bugüneymiş

Bir sorun yaşamazsak üç arkadaş geliyoruz inşallah..

Yer ve zaman olarak nerde buluşuyoruz arkadaşlar..

Eğer sorun gerçekten buysa, benim 3 tane kaskım var biri hiç kullanılmamış neredeyse, kuzenime almıştık da bisiklete binmek kısmet olmadı sonra :). Ödünç verebilirim ;).
E tabi ki bu arada ben de geliyorum :).

valla işten erken gelebilsem hemen gelecem ama saat 7:30 da geliyorum eve ve bitkin oluyorum... gurbette çalışmak zormuş

haliliozturk bey tesekkur ederim!!!! :) ben nasil olsa gelemiyorum diye sali aksamini doldurmustum, ama sanirim diger programlari ekme sansim var, yarin sabah netlesir, buradan haberlesiriz nasil olsa, sizden avrupa yakasi suresince kaski odunc alabilirim... hmmm bir de ayakkabi sorunumu hallettim miii :rolleyes: (sandalet bir yere kadar :D )

eheh bu arada benim kromoliyi gorunce gulmeyin rica ederim

Tamam haberleşme noktamız forum olsun :).
Bende ki kasklar da çok kaliteli değiller ancak kasksız binmenizden daha iyidir ;).

Buluşma Yerlerimiz

Anadolu Yakası: Delta Bisiklet saat 19:30
Avrupa Yakası: Beşiktaş vapur iskelesi 20:40

Not: Anadolu yakasından gidecekler için önemli hatırlatma saat 20:15 beşiktaş vapuruna bineceğimizden geç kalmayınız...

AYRICA: KASKINIZI VE YEDEK İÇ LASTİĞİNİZİ ALMAYI UNUTMAYINIZ....

gelemiyorum :( cikamadim verdigim sozun icinden :( spor ayakkabilarimi bile buldum, ama gelemiyorum iste :(

siz ne guzel pufur pufur pedal basarken ben oyle kös kös oturucam :(

haliliozturk bey, cok cok tesekkurler tekrardan, bir daha kasksiz kalsam da gelebilecegimi anladim sayenizde artik ayni hatayi 2 kere yapmam :)

saatler oyle cakisiyor ki, gelip deltadan sizi ugurlayayim diyecegim iskeleye kadar, onu bile yapamiyorum, saat 7:00 de gumussuyunda olmam gerekiyormus :(

ama benden size bir tiyo, bilmem isinize yarar mi:

Dun gece taksimden donerken anadolu yakasina tam 1 saat (00:00 den 00:57ye kadar) trafik icinde neredeyse sabit oturduk.. sag serit komple kapaliydi. giselerin orada asfalt calismasi yapiyorlardi, bitirdiler mi bilmem.. ama insanlar bos birakilan sag seritte yurumeye baslamislardi.. birden aklima, yahu bisiklet olucakti simdi ne guzel gece gece pufur pufur gidilir diye dusundum, sonra bu aksamki sizin tur geldi.. yani bu gece de orada calisma var mi bilmiyorum, ama dedigim gibi insanlar yuruyorlar, ve ne polis bir barikat kurmus ne de kimseyi geri ceviriyor.. aklinizda bulunsun ;)

ya abi ne bende kask yok eldiven yok ama 1 tane iç lastiğim var bende katılabilirmiyim size? :(

Eldiven cok onemli degil ama kask olsa iyi olur. Bunu sizin guvenliginiz icin istiyoruz. Bir arkadasinizdan bulmaya calisin. Olmasi sart degil ama o kadar kask takan bisikletcinin icinde siz rahatsiz olursunuz. Hatta size onerimiz en yakin bisikletciye giderek bir kask edinmenizdir...

arkadaşlar ben gelemiyorum işte olduğum icin hepinize bol eğlenceler kazasız belasız sürüşler he bu arada bol fotolu olsun da görelim gitmiş gibi olalım

Geri