Scudo Sports

Her hafta bir mahalle

Nedret Günaydın

Forum Bağımlısı
Tepki
3.589
Her hafta bir mahalle

Sizin mahalleye ne zaman geliyoruz?

Evet değişik bir tur düzenlemesi,Standard bir rota izlemek dışında daha renkli
Olacağını düşündüğüm her hafta bir mahalle etkinliği katılımcı pedal ve spor sever dostların
talepleri doğrultusunda güzergah belirlenecek ve o noktaya en uygun ve güvenli bir şekilde
pedal basılacak.

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King

Saat :20:30

Hareket saati :21:00

Hava durumu:Açık 10*

Tarih : 17.05.2006 Perşembe

Neden Merter Burger King:Bağcılar-Güngören,Esenler-Atışalanı,Haznedar-B.evler,Şirinevler,Ataköy-Bakırköy-İncirli,K.m.paşa-Zeytinburnu.. ortak merkezi ve ulaşımı kolay noktada olması

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle

Not:Geziyi perşembe akşamına almamızın sebebi cuma günü 19 mayıs öncesi son hazırlık ve provaların yapılacağından gelen taleplere göre bu haftalık değişti

Bol keyifli ve spor dolu sağlıklı günler dilerim;

İrtibat telf.:0535 761 40 07

Scudo
Hizli, cok farkli guzergahlar secilmis.. ( bana gore ters olmasi farkli olmasi icin gerekce:eek: :rolleyes: ) Kesinlikle katilmak istiyorum. Ancak; o saatten sonra donemeye kalkarsam beni asfalta yama yaparlar:Skull-175 guzergahi degistiremezdik degil mi?

@gugus

güzergahı bizler katılımcılar olarak kendimiz belirliyeceğiz,gelmek isterseniz orada olacağızzzzz

büyük bir terslik olmazsa silerleyim arkadaşlar....

dünakşam harika bir gezi oldu katılımcı tüm dostlara teşekkürler,daha n,ce böööle güzel gezilerde görüşmek üzereeeee..:)

Geri