Scudo Sports

Hepinize Teşekkür Ediyorum

Bahadır Kubaş

Aktif Üye
Tepki
96
Bisiklet
Cannondale
Yaklaşık bir haftadır forumdaki hemen hemen bütün bisiklet seçimleri kousundaki tavsiyeleri değerlendirdim. İşi bilen kişilerin tavsiyelerine uyup bugün 2011 model Kron xc1000 aldım ve daha ilk gün olmasına rağmen 9km yol yaptım ve üstünden inemek istemedim.
Forumda bisiklet konusunda dolaylı olarak beni aydınlatmış olan herkese çok teşekkür ederim. bol pedallar, saygılar:)

Scudo
Hayırlı olsun.Kazasız belasız bol pedallar :) kask takmayı unutmayın :)

hayırlı olsun kron sedona bakma yerli malıdır yurdun malıdır ama güzel maldır:D güzel secim yapmışsınız

teşekkür ederim :D müsait zamanlarımda turlara katılmak istiyorum umarım bisikletim uzun yola dayanır :D

@Sefa Ayrılmaz

İyi bir pazarlık yaparak nakit 750tl'ye sirkeci efor bisikletten aldım :)

Ben internet sitesinden baktım.550$ yazıyor yanı 885 lira.acaba biraz bilgi verebilirmisiniz.Bende kredi kartı ile alacagım.ama şehir dışında 840 liraya satılıyor.

evet doğru internet sitesinde 550$ yazıyor. Dünkü kura göre hesaplarsak 890 tl tutuyor. Efor bisiklete aynı gün içerisinde 2 sefer daha uğrayıp fiyatlara bakmıştım. (bu arada eminönünde çalışıyorum) adamlarla biraz samimiyet kurduktan sonra üçüncü giişimde bisikleti almaya gittim. "Sana kredi kartına 800 tlye bırakırım" dedi adam bende "750 tl param var veriyorsan ver alıp gideyim yoksa aklımdan sedona geçiyor" dedim:D. Efor bisikletle sedona karşılıklı dükkanları. Yani birbirine rakipler :D adamda "tamam ver 750'yi al git" dedi ve sonuç itibariyle parayı verdim bisikletin her türlü ayarları yapıldı bende atladım bisiklete evin yolunu tuttum :D

yani pazarlık yaparsanız kredi kartıyla 800tl'ye 6 taksite kadar imkan sunuyor adamlar

http://www.hizliupload.com/img/00887794145206352902.jpg

işte buda bisikletimin resmi :D

hadiya bi telefon numaranızı alabilirmiyim.beraber gidip alırız 800 lira 6 taksite.

tamam bana uyar istediğiniz zaman pm atın uygun olduğum an seve seve yardımcı olurum :D ama sadece maximum world ve bonus karta yapıyo taksiti haberin olsun :D

İyi günlerde bol bol pedallar dilerim, müthiş tek kelimeyle :)

@Sefa Ayrılmaz

yaklaşık 2 saattir msndeyim hala göremedim ekleme talebim gelmedimi yoksa

@Harun Sayı

teşekkür ederim birazdan uzun bir sürüşe çkıcam hava biraz bozuk ama inşallah yağış olmaz :D

Geri