Merhaba Forum...
Birinin eslik etmemesine uzuldum.. Burdan Dogaci arkadasimizada bir gonderme yapmadan edemi'cem

"dostum goruyorsun ya... biz Istanbul'da olmamiza ragmen bile yollari tek gitmek zorunda kalabiliyoruz"
Tam cikmaya hazirlandigim sirada hava birden oyle puslandi ki.. "hahhh dedim yine yatti bu yolculuk

:boese157: " Kararligimi koruyup hava muhalefetinin gecmesini bekleyerek yola saat 15:30 gibi ciktim. Iyi ki cikmisim, hava duzeli verdi:rolleyes:

Sunu itiraf etmeliyim ki sehir ici trafigi bisikletlerileri bile felc ediyor. Tam Cevizlibag'dan Bakirkoy kavsagina kadar trafik beni bile etkiledi..

Avcilar'dan Cekmeceler'i gecince Silivri hattini kullanarak Corlu'ya ulastim. Yollar cok iyiydi.. Istanbul'a donusum 20:00 civariydi.. O kadar cok acikmistim ki (soyle bir zeytinyagli hayali kuruyorsunuz tabii

); Bahcelievlerde bir dostuma ugrayip lezzetli yemekler yedim hos sohbet esliginde.... biraz dinlendikten sonra yoluma devam ettim.. Canim cikti Aksaray - Unkapani civarinda.. tamamen stres bolgesi:rolleyes: suruculerde hic sakin degil:Skull-175 Yol stresininde sonucunda; soyle Beyoglu'nda es dostla birer cay ictikten sonra gunu bitirdim. Boylece bol eglenceli, sporlu, keyifli bir gun gecirmis oldum.
Keske bir km saatim olsaydi.. ne kadar yol yaptigimi bilmiyorum, tahminen 200 km yaptim...
Benim icin guzel gecen bu gunu sizlerle paylasmak istedim.
Sevgiler