işin içine müzik girince ne kendimi alabilirim yorum yapmaktan nede kulak kabartmaktan
ben hiçbir zaman profesyonel (tabi profesyonenllik kişiye göre değişicek bir kavram) olmadım müzik konusunda olmakta istemiyorum.... 7 yaşımda klavye çalarak başladım vurmalı üflemeli tuşlu telli yaklaşık 30 yakın enstruman ile ilgilendim.. sanırım bu yüzden hiçbirinde virtüözite seviyesine gelemedim
beni insan sesinden sonra en çok etkileyen neyi yaklaşık 4-5 sene kadar üfledim uzun zamandırda tekrar başlamak gibi bir niyetim var...
genel olarak bilinenler haricindeki en ilginç enstrumanım tabla idi.. pakistandan getirtmiştim perküsyon grubuna giremicek kadar başlı başına bir enstrumandı.. ritim duygunuzun oluşu ve çalımı kolay gibi gözüksede tablayı çalabilceğiniz anlamına gelmiyo... ben bunu kısa sürede anladım

)
asıl enstrumanım elektro gitardır... bunun yanında perdesiz elektro gitar + ebow denkleminin hastasıyım...
ilerideki en büyük hedefim ise haken continuum firmasının üretmiş olduğu fingerboard u alabilmek... bu hedefime ibanez jem sevdamdan maddi manevi anlamda ara verdikten sonra alabilicem.. keza küçükü 3390 usd 5290usd

e almışkende büyüğü alınmalı
dinlemek görmek isteyenler youtube da haken continuum diye aratabilirler.. dream theaterın deha klavyecisi jordan rudess bu cihazı kullanan en bilinen ve başarılı enstrumanistidir... bir videosu var stüdyo ortamında kaydedilmiş size çok ciddi bir fikir verebilir...
bunun yanında kuzey hindistanın bamboo ağacından yapılan yan flütüde dehşettir.. buda çalmayı çok istediğim bir enstrumandır... kısa kesiyim.. müzik işin içine girince koşullar ne olursa olsun çenem kapanmaz.... saygılar