Scudo Sports

Hem bisikletçi hem müzisyen kimler var?

Bende yaklaşık 5 senedir ama amatör olarak klasik gitar çalıyorum. Arada da kuzene gidip onun elektro gitarı Fender'e dokunuyorum çok keyifli oluyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Scudo
işin içine müzik girince ne kendimi alabilirim yorum yapmaktan nede kulak kabartmaktan :)

ben hiçbir zaman profesyonel (tabi profesyonenllik kişiye göre değişicek bir kavram) olmadım müzik konusunda olmakta istemiyorum.... 7 yaşımda klavye çalarak başladım vurmalı üflemeli tuşlu telli yaklaşık 30 yakın enstruman ile ilgilendim.. sanırım bu yüzden hiçbirinde virtüözite seviyesine gelemedim :)

beni insan sesinden sonra en çok etkileyen neyi yaklaşık 4-5 sene kadar üfledim uzun zamandırda tekrar başlamak gibi bir niyetim var...

genel olarak bilinenler haricindeki en ilginç enstrumanım tabla idi.. pakistandan getirtmiştim perküsyon grubuna giremicek kadar başlı başına bir enstrumandı.. ritim duygunuzun oluşu ve çalımı kolay gibi gözüksede tablayı çalabilceğiniz anlamına gelmiyo... ben bunu kısa sürede anladım :))

asıl enstrumanım elektro gitardır... bunun yanında perdesiz elektro gitar + ebow denkleminin hastasıyım...

ilerideki en büyük hedefim ise haken continuum firmasının üretmiş olduğu fingerboard u alabilmek... bu hedefime ibanez jem sevdamdan maddi manevi anlamda ara verdikten sonra alabilicem.. keza küçükü 3390 usd 5290usd :) e almışkende büyüğü alınmalı :)

dinlemek görmek isteyenler youtube da haken continuum diye aratabilirler.. dream theaterın deha klavyecisi jordan rudess bu cihazı kullanan en bilinen ve başarılı enstrumanistidir... bir videosu var stüdyo ortamında kaydedilmiş size çok ciddi bir fikir verebilir...
bunun yanında kuzey hindistanın bamboo ağacından yapılan yan flütüde dehşettir.. buda çalmayı çok istediğim bir enstrumandır... kısa kesiyim.. müzik işin içine girince koşullar ne olursa olsun çenem kapanmaz.... saygılar

Merhabalar

Ben profesyonel olarak 15 yildir muzigin icindeyim.Jazz piano ve kompozisyon egitimi aldim.Ayni zamanda ses muhendisiyim.Su anda Dual Music Band isimli bir grubum var.Calismalarima goz atmak isteyen olursa www.myspace.com/dualmusicband sitesini ziyaret edebilir.

Maalesef Turkiye'de sanatin icinde bulundugu cikmazdan dolayi muzigi ikinci is olarak surdurebiliyorum ve asil gecimimi baska bir meslekten sagliyorum.Ayni zamanda en buyuk hobim bisiklet :)

Ortak payda da bulusabilecegimiz arkadaslarla tanismaktan buyuk keyif alirim

İlk ve ortaokulda blok flüt ve org çalardım. Bugünlerde müzikle ilgim, müzik arşivciliği yapmakla sınırlı. Doktoraya başlayana kadar en az 10 kaset ve 2 uzunçaları (Mine Koşan'ın 1978'de çıkardığı Dert Çekmeye Gidiyorum ve Ercan Turgut'un 1980'de çıkardığı Delifişek) bilgisayara aktarmış, araştırmalarım sayesinde Grup Gündoğarken'in Bir Yaz Daha Bitiyor (1986), Yaz Bulutları (1988) ve Bir Günlük Aşk (1990), Yeni Türkü'nün bir dönem yasaklı Buğdayın Türküsü (1979), Oya Bora'nın Grup Denk olarak çıkardığı Akvaryum (1987) ve Tiryaki (1990) olmak üzere birçok albümü bulmuştum. Eskiden sıklıkla bindiğim bisikleti değiştirmek istiyorum ama iş bulamadığım için gereken maddiyata sahip değilim. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. İş bulma konusunda bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj bıraksın. Ben de onlara özgeçmişlerimi vereyim.

bende müzikle uğraşıyorum ama çalgı aletleri felan deil ben ilk albümüne başlamış bi raperım yeni katıldım aranıza

Bende kendimi bildim bileli müzikle bir uğraşı içindeyim :) Kendi çabamla bir çok enstrumanı çalmayı öğrendim, dijital kayıt bilgimi de bir hayli yükselttim. Bir müziği oluşturmak için beste, ensturuman çalım ve kayıt konusunda kimseye muhtaç değilim, güzel bir duygu :)

Şu an aktif durumda 3 tane grubum var. Biri electronic tarzında, diğeri türkçe pop rock, bir diğeride gothic metal. Bunların dışında birde kendi yaptığım bestelerim. Merak eden olursa,

(link) ( Kendimin, tek olduğum projem )

(link) ( Electronic )

(link) ( Gothic metal )

(link)

(link) ( Türkçe pop rock )

16 yaşındayım. 6 seneden beri ses taklidi yapıyorum . Genelde metallica sanatçıların ses taklidlerini yaparak söylerim şarkı .
Misal Metallica, Rammstein, Athena, Direc-t, Guns Roses, gruplarının solistlerinin sesini yapmaya çalışıyorum. Özellikle Athena Dİrec-t Guns Roses ve Metallica da başarılı diyebilirim. :) Rammstein Alman grubu olduğu için vurgulaması biraz zor. :)

Yaklasik 7 senedir en az bisiklet kadar bagli oldugum bas gitarla beraber ic iceyim.

Lise doneminde rock band calismalari yapma firsati bularak bu tutkuyu devam ettirme yolunda motive olduktan sonra simdi Istanbul'da 1.5 senedir 2 farkli gruba dahilim.Bu sureye kadar birkac canli program yapmis olsak da bayram sonrasinda duzenli programlarimiza basliyoruz.

Yakin zamanda program yerlerini ve myspace profillerini sizlerle paylasmak isterim.

Sevgiler.

Geri