Scudo Sports

Hediye bisiklet girişimi

Eger isminle birlikte xkisi tribani istiyor seklinde bir heyctek uretirsen instagramda bunun yayilmasini saglayabilirsin dekatonun sayfasında da bu yansir ve ilgi gorurse olma ihtimali sifirin ustundedir

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Scudo
Kunget sen kimsin fenomenmisin ki olmadığını kendi ağzından ifade etmişsin. Hal böyleyken uluslararası bir şirketi ters köşeye yatırırım hevesine kapılıyorsun. Yermi fransız çocuğu. Fenomenler şayet tanınırlıkları sayesinde bisiklet kazanmış olsalar idi burada bir cevher olan @mariokaldato nun şu an trek madone ye biniyor olması gerekirdi. Bence girişimin, faydasız bir girişim olarak girişimcilik tarihinin tozlu sayfalarında yerini alacaktır.

@caglara. bi köşeden de yol ve şehir bisikletlerine bakıyorum zaten :) fakat şu an 2. el bir yol bisikletine de ulaşamadım :D alabiliyor olsam olumlu cevap gelme ihtimali yok denebilecek kadar az olan bu yöntemi denemezdim. Bakalım artık ileride 2. el bir yol veya şehir ile yeniden aranıza giriş yapabilirim

Sanırım 2. el bir triban 100 ile yeniden giriş yapıyorum bisiklet dünyasına :) yarın görüşücem bakalım

@mehmetsunu

Hey hey hey dostum senin derdin nedir haaa wats goinon bro ? Efbiayla başının derde girmesini istemiyorsan al şu 20 dolari toz ol.
Hem ben burada taniniyorum diger sosyal medya mecralarinda sallanmiyorum.
Ha daha yeni instagram actim beni paso kadro ureticileri,karbon jant ureticileri ,bisiklet aksesuar firmalari filan eklemeye basladi ne hacetse anlamadim ama denk getirirsem fena söguşlerim diyim.sana :D
Ahahahah
(link)

Ekleyin

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@caglara.

Bir aklıselim.

@uslsy
Haci dogru soyle sen o pahali pusukleti horbolaydan mi aldin beleş?
:D

@mariokaldato

Evet. Cayntın adını tivite bandım. 1000 kişiye postaladım. Bu 1000 kişiye dedim ki Caynt ismini retivite banıp 7 kişiye göndermezseniz ölürsünüz. Onlar da 7 kişiye gönderdi. Böyle böyle caynt reklamı yaptım. Bana hediye ettiler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
2. el triban 100’ü aldım bugün. Şimdilik gidiş olarak falan gayet temiz. Frenlerin oradaki plastiğin biri çizik, dropbardaki süngerde hafif bir kalkma var ve öaşa da yapışkan izin var. Çizik ve kalkık olan kısım değiştiği için çok takmadım. Yapışkan lekesini de benim yağ çözücü çıkarır herhalde diye düşünüyorum

Dosyalar

• FFB846C7-76D2-4CB6-AA45-9EC78B2C1F12.jpeg
    FFB846C7-76D2-4CB6-AA45-9EC78B2C1F12.jpeg
    982 KB · Okunma: 21
IMG_202008239_121106.jpg

Konu açamadım, en yakın başlık bunu buldum. Uygun değilse gereken yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri