Bernard Shaw'un kendisine "sizin zekaniz ve benim guzelligim birlesse nasil olurdu" diyen kadina verdigi cevabi herkes biliyordur nasilsa. Onun icin ben Churchill'le Shaw arasinda gecen bir atismayi nakledeyim.
Shaw Churchill'e telgraf yollayip yeni oyununun acilis gecesine davet eder, "yaninizda da bir arkadas getirin isterseniz," der, "tabii varsa."
Churchill cevap verir: "Birinci geceye gelemem. Ikincisine gelirim - eger olursa."
Yine, gayri resmi bir toplantida ilk Ingiliz kadin milletvekili olan Lady Nancy Astor, Churchill'e "eger kariniz olsam, sizi zehirlerdim" der. Churchill, "Bak Nancy," der, "eger kocan olsaydim, o zehiri icerdim."
Bir de kuzenim Tamer'den yasanmis bir vaka: Tamer is gorusmesine gider. Karsisinda uc-bes kisilik bir komite vardir. Gorusme iyi gecer, isi alabilecek gibidir. Jurinin kadin uyesi sorar. "Bu isi ne kadar istiyorsunuz?" Tamer pazarlamaci olmayi cok istemektedir. Uygun bir cevap verir, ama kadini kesmez bu cevap, "Tam olarak ne kadar cok istiyorsunuz?" Biraz daha abartili bir sekilde isi cok istedigini tekrarlar Tamer. Ayni soru bir daha sorulunca dayanamaz, "Ustune sigara icecek kadar," der.
Isi vermezler Tamer'e.