Scudo Sports

Hayeller xtr, yaşam shimano sis

@V3DAT lemanda kim sallar olm piskelet konularını :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Scudo
Beni yıka yazan lpg li market piskeleti için ilan 100 Tl den günceldir

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Mesleklerim var bi kac tane
Şu son 6 yildir ozel guvenlikciyim

12928390_10154013782005912_2529666492242064715_n.jpg

Feyste gezerken gordugum bi profil
Adam bi hatuna arkadaslik istegi yollluyor ve hatun kabul edince yorum olarak tesekkur ederek bu resmini yolluyor. Beyin damarlarim soldu serefsizim13932952_157937731304427_6517907708003283614_n.jpg

Screenshot_2016-08-17-08-33-59.png

Anlatim tarziniz tanirmisiniz bilmem ama Cemreye benziyor(michaelsikkofield). Sizin agziniz daha duzgun tabi:)

Sen yazmaya devam et hocam. Klavyeni sevdim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@H.T tesekkur dostum ben 25 yildir kendimce eli kalem tutan biriym. Cesitli sanat ve edebiyat dergilerinde yazarlik , reklam metin yazarlgi vesaire yaptim. Hobi diyelim. Evet sikkofieldi biliyorum ve onu ilk okudugumda kendim yaziyormusum hissine kapilmistim. Fikirlerimizde paralel baya . Severim kisaca sikko reisi :)

• Beğen
Tepkiler: H.T
@mariokaldato bak bak bak, havalara bak; bir üstten bakış, efendime söyleyeyim bir adam sendecilik, efendim bir o kim ki bakışı, efendim bir elitlik, bir entellik, bir sanatçı kaprisi vs. vs. Bir de bana diyor fularlı bilmem ne, pipo elinden düşmüyor, anca millete laf yetiştir.

@Anonim
Hahaha sende olmasan kime ezdirecegim ben egomu :D

Hocam sizin yazıları okuyunca mutsuzken mutlu oluyorum süperrr :D

• Beğen
Yazıyı okumadan önce 600 lirayla başladığım bisiklet arayışında kron xc1000 alma noktasına gelmiştim.yarın hemen gidip xc150 alıcam :koptum:

Sevgili @mariokaldato, mutlulugu ariyormussun duyduguma gore, ben buldum sirrini. Ama burada aciklasam mi aciklamasam mi, dogrusu tereddut icerisindeyim.
Aciklamiyorum lan, vazgectim, herkes kendi bulsun bana ne?

@Kuzey Ege
Biliyom ne oldugunu " _ singıl şipeeed " dmi :D

@Bench
:D

@mariokaldato
Degil, bilemedin.. Yukarida yazdigim mesajin icerisinde gizli..

• Beğen
@Kuzey Ege
Haydaaaaa mutsuz ettin smdi bak. Bi gizem takilmalar ne bilim kapali devre cumleler :D

Geri