Benim uzun süredir bisiklet almayı düşündüğüm dönemlerde internette dolanırken karşıma bir resim çıktı ve hemen bir kaç gün içinde gittim bisiklet aldım kendime.Zaten epeydir istiyordum ama önemsemiyordum içimdeki bu arzuyu.Fakat dediğim gibi bisikleti görünce artık yeter gideyim alayım bir mtb dedim,o derece beğenmiştim.Bu bisiklet Yeti'nin DJ modeliydi.(link)Gerçi işin içine girdikten sonra anladım 'dirt jump' kategorisiyle hiç alakam olmadığını ama dediğim gibi o ufak ayrıntıları algılayamadığım dönemde bu bisikletin görüntüsü beni çok etkilemişti.(bu modeli Corratec'in x-vert modellerinde uğraşıpta beceremedikleri kadro görüntüsü olarak düşünüyorum.verememişler o zerafeti kadroya,çok kaba bence x-vert'ler).Birde şu sele arkasında yazan büyük YETİ yazısı çok hoşuma gidiyor.
Öte yandan resimlerdeki bisikletler güzel gözüküyorlar.Specialized Demo'yu biliyordumda diğerini ilk defa gördüm ve de duydum,güzel bisikletler bence.Ama ben 'downhill' olayından pek haz etmiyorum açıkcası.Yinede teşekkürler paylaşım için.