Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hayal mi gerçek mi ?

eYa

Forum Bağımlısı
Tepki
762
İşte eski bir gazete ilanı... Hayale bak be :D

(link)

Resmi bilgisayarınıza kaydedip zoomlarsanız yazıları okunuyor ama ben yine de yazayım...

Sıfır kilometrede bir otomobil. Bütün otomobil kullananların rüyası. Anadol bu imkanı veriyor. Hem de müsait bir fiatla. 26.500 liraya...

Bu fiyata neler dahildir? İsterseniz sayalım :
1. Dünya otomobil sanayiince denenmiş, üstün çekişli, son derece ekonomik güvenilir bir motor.
2. Dünyanın belli başlı spor arabalarında olduğu gibi fiberglass'tan yapılmış monoblok bir gövde. (Fiberglass saçtan daha hafiftir. Fakat saç gibi mukavimdir. Kat'iyen paslanmaz, çürümez. Saç gibi ses yapmaz.)
3. Birçok Avrupa arabaları şasisiz olduğu halde Anadol'da çok sağlam yekpare bir şasi.
4. Ön tekerlerde jet uçaklarının kısa mesafeli pistlerde drmalarını temin eden cinsten disk frenler (bizim bisikletlerde de var :D :D :D :D :p )
5. En pahalı arabaların konforu. Mesela dahili havalandırma tertibatı.. helezson yaylarla takviyeli "heavy duty" ağır yük tipi amortisörlerin sağladığı hususi süspansiyon.. otomatik cam yıkama tertibatı.. oturanın boyuna göre ayarlanabilen koltuklar.. arzu edilirse radyo ve kalorifer.. Anadol memleketimizin şartlarına göre hazırlanmış ideal bir aile arabasıdır. Her bakımdan mükemmel, 5 kişilik büyük bir otomobildir. Modern hatları ile otomobil meraklılarını hayran bırakan güzelliktedir. Fiatı da bütçelerinize uygundur. En yakın Anadol bayiini ziyaret ediniz. Size broşür verecek, satış şartlarını ve arzu ederseniz ödeme kolaylıklarını anlatacak. Anadol ile bir deneme gezisi yaptırmaktan zevk duyacaktır.

Kimbilir.. belki sizin de kısmetinizde bir Anadol var

Nerdeeeen nereye... Anadol neymiş bea :D

Scudo
ilandaki gibi tek kapı bi anadol almayı istemişimdir..
kaporta sorunu olmayan, küçük motorlu, yürüyen aksamdan çok sorun çıkarmayacak bi araç...

nostalji için teşekkürler..

Babam beyaz bi "Hacı Murat" la (bilmeyenler için Murat 124 :D) İstanbul'dan 3 günde Frankfurt'a gitmiş... :D Hala anlatır...

kampanya hala devam ediyormu acaba arkadaşlar :D ehliyet yaşım geldi de:D:D:D

maalesef çağataycım..bu kampanya sanırım 1967'de bitti..ben de üzüldüm kaçırdığıma ama..nafile..

:D

puhahahaha.

Ya abiler bu arada bu fiberglass'ı eşek, katır, at v.s. hayvanların sevdiğini ve kemirdiğini duydum... Yani bi anadolu kemirmişti bizim köyde bi eşek :D :D Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Tatlı mı ki ? :D :D

Bir de çok kolay alev alan bi alet bu Anadol... 1 dk içinde kül olabilme kabiliyeti var Allah korusun... Onu da yaşayan dedem var ordan biliyorum. Araba yanmaya başlıyor. Durmaya fırsat kalmadan alev alıyor, giden arabadan atlıyorlar, v.s.... :Skull-175

Ama güzel bi nostalji oldu...

Bu neyse de bizim Eskişehir Tülomsaş'da yatan baba yiğite içim gidiyor... Zamanında şerefsizin biri benzinini hortumluyor da başbakanın yanında çalışmayınca seri üretimine izin verilmiyor... Hikayeyi bilenler vardır... neyse bi arada onunda resimlerini koyayım :D

Tuğrul Abi'nin Renault Toros için dediği gibi, arabada sorun çıkartabilecek parça yok ki sorun çıkartsın, hatta hiçbirşey yok :D

Geri