Scudo Sports

Hayal Gerçeğe Dönüşüyor. iran - Pakistan - Hindistan

@Mesut Girgiç

Sevgili Mesut ustam.
1- Araba kayınbabaya emanet. :) Zaten alınmasına katkısı büyük.
2- :)
3- Ediz bey her türlü ihtiyacımızı düşünerek bir liste hazırladı sağolsun.
4- Teşekkürler selamlar.

Scudo
Sevgili forum dostları.
Yaşadığım sevinci sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yapacağımız büyük yolculuğu duyarak gönüllü ve karşılıksız destek veren ASLI BİSİKLET e sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum.

Aslı bisiklet yetkilisi Sacit Emanet, turumuza yakın ilgi gösterdi ve kaskdan- spd ayakkabıya, dış lastiklerden- fenere, alet takımından - barentlere yolculuk malzemelerimizin tamamını temin etti.

Bize değil bisiklet sporuna yapılan bu katkı bizi ettiği kadar bisiklet severleride memnun edecektir sanıyorum.

Tekrar teşekküler selamlar.

@ataruh

Böyle Kurumsal Sosyal sorumluluk ilkesini benimsemiş ,önemli misyon ve vizyona sahip şirketler gördükçe çok seviniyorum..ASLI BİSİKLET VE Sacit beye sonsuz teşekkürler..

Sanırım turunuza az zaman kaldı.Tecrübelerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağım(Özellikle HİNDİSTAN fotolarını )

Görüşmek üzere...

merhabalar. p.tesi gunku telefon gorusmemizden sonra boyle bir gelismenin yasandigini duymak beni inan cok sevindirdi sevgili soner. gec olsun guc olmasin diyorum. degerli parcalari temin etmeniz cok hos.gorusmek uzere. aslı bisiklete bir tşk de benden...

Aslı Bisiklet' in bu ilgiyi göstermesi çok sevindirici. Gezintinizde başarılar diliyorum. Umarım eğlenceli bir dönem olur.
Eşinize selamlar, saygılar.

bisiklet sporu ile uğraşan ve bu işe gönülden bağlı olarak ASLI BİSİKLET'e bende sonzuz kucak dolusu teşekkürlerimi ediyorum.

ASLI bisiklete çok teşekkürler. Kulüp sponsorluğu için hala bizzat kapı kapı gezdiğim için ASLI bisikletin bu davranışının ne kadar değerli olduğunu daha çok anlıyorum.

Teşekkür edilecekler listemizin büyümesi hepimizi sevindirecektir sanıyorum.

Yolculukla ilgili ihtiyaçlarımızı karşılayan Aslı bisiklete,
Bisikletlerimizin alımına katkıda bulunduğu için Bursa Nilüfer Belediyesine, yerel gündem müdürü Mehmet Kartal a ve belediye başkanı Mustafa Bozbey e,
Çadır , mat, GPS, telsiz ihtiyaçlarımızı karşılayan Zirve dağcılık kulübü ve başkanı Orhan beye.
Bisikletlerimizi alırken indirim uyguladığı için Marintek firmasına,
Kendi kişisel bagajlarını veren , giyim malzemelerimiz ve bazı ihtiyaçlarımızı karşılayan Yeşil Bisiklete,
Dönüş uçak biletimizde indirim uygulayan THY na.
Camelbacklerimiz veren Dogaspor Bursa magazasına,
Kendi lastik setini gönderen MEsut Girgiç ve Behçet Atınç beylere.
BAsın desteği veren Bursa Hakimiyet ve Hürriyet Bursa çalışanlarına.
Mp3 çalar ve ses kayıt cihazı gönderen İslam Gölge beye,
İlk yardım malzemesi ve ilk yardım kiti gönderen Aydın Sahin beye,
Her türlü tıbbi ve moral desteği için Ediz Tevfik beye,
Sürekli moral takviyesi yapan Serkan'a , Çağrı'ya, Fatih e , Elman a, ve unuttuğum için beni affedecek tüm dostlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Sevgili Ataruh,
Turunuzun unutulmayan tatli anilarla gecmesini dilerim. Oralara bir daha ne zaman gidecegin belli olmaz, icinize sindire sindire gezin. Inaniyorumki bu yolculuktan sonra kendinizi sanki yeni bir universite bitirmis gibi daha olgun ve tum dunyaya bakis acinizi genisletmis olarak donersiniz.
Yolunuz acik olsun.
Sevgiler

@ataruh

Guzel bir tesaduftu gercekten :) Sizinle tanistigima cok memnun oldum.

Bana kalsa sizi orda birakmiycaktim ama birsuru islerinizin oldugunu dusunerek cok tutmak istemedim :)

Karsinizdakine pozitif enerjinizi asilayabilen bir insanmissiniz Soner abim bundan sonra turunuzu daha bir heyecanla takip ediyor olucam :)

Yolunuz acik olsun. Keyifle, mutlulukla, bol bol anilar biriktererek pedallamaniz dilegiyle :)

Tur boyunca sağlığınız daim, ayaklarınız kuvvetli, rüzgarlarınız arkadan, şansınız bol, neşeniz çok, kazasız yolculuklar sizlerin olsun..

Bol pedallı günler dilerim.. S e v g i l e r i m l e ..

Sevgli Ataruh, umarım şu anda bu satırları okuyamıyorsundur. Gördüğüm kadarıyla yola çıkış tarihiniz 6 temmuz ve inşallah yoldasınızdır. Ben size bu maceranızda önce sağlık, sonra keyif dolu günler diliyorum. Umarım yolda geçirdiğiniz her dakikadan ayrı bir zevk alırsınız. Yolunuz açık olsun...

Yolunuz açık olsun..Hayallerinizi gerçekleştirdiğiniz için sizi gönülden kutlarım..

soner abi geçen gün aramışsın ama açamadım telefonu beni arayabilecek bir pozisyonun olursa ararmısın siteyi güncelliyorum

Merhabalar sevgili Ataruh.Yolculuğunuzun keyifli ve sorunsuz geçmesini dilerim.Çok güzel bir karar vermişsiniz böyle bir gezi yaparak.Sağlıcakla pedallamanız dileği ile;)

allah pedallalrınıza ve hedefinize zeval vermesin inşallah her şey istediğiniz gibi olurr

Yolun açık ve iniş, rüzgarın daima arkandan olsun hocaaam.
Yenge yanında, bisiklette altında, bizleri buralarda unutmazsın umarım.. :)

Allah yolunuzu açık etsin....

Her zaman yanınızdayız Soner hocam...

Sevgi ve Saygılarımla...

ben gezinizden bugün haberdar oldum ve hayret ettim.:eek: öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum. gerçekten inanılmaz bir gezi yani. Allah yolunuzu açık etsin.

Geri