Yaklaşık olarak saat 20.30'da başladığım XC32 Solo Air maşamın yağ,keçe ve conta değişimini biraz önce tamamladım ellerimi yıkadım önce okusam kameraya çeker anlatırdım =/ Birdahaki sefere artık ...
Bende de suntour epicon gold air 2015 var. Keçelerini ve içine koyacağım yağ hakkında hiçbir yerde malzeme ve bilgi yok. Bakım yapacak arkadaşlar sökmeye başlarken tel veya aksiyon kamerasına kayıt yaparak toplarken yolunuzu rahat bulursunuz
@ilker Coşkun hocam eğer hava kaçırıyor ise önce maşanın havasını tamamen alın sonra yanlış hatırlamıyorsam 27 numara lokma ile hava tüpünün üstündeki vidayı açacaksınız, bu işlem sonucu hava bastığımız sibop çıkmış oldu sonra içerisine bir sopa-şiş gibi bir şeye peçete sararak tüpün dibindeki eski yağı temizleyin, daha sonra 80-90w kalın dişli yağı bulup 10 ml civarı tüpün içine dökün, ilk başta söktüğümüz vidanın üstündeki contaya da aynı yağı iyice sürün sonra kapatın
linkte suntour maşalar ile ilgili tüm bakım videoları var, işinize yarar umarım
(link)
@Neil deGrasse Tyson Hava kaçırma gibi bir problemi yok çok şükür. Ama bu yaz kaz dağları yollarında bayağı zorladım kendisini. O sebeple bakım yapmak istiyorum. Tabi maşa pompası aldıktan sonra