Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hasan Söylemez

naz34

Forum Bağımlısı
Tepki
1.112
Bisiklet
Carraro
Şu anda Okan Bayülgen Programına telefon ile bağlandı.

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Scudo
İzliyorum :D
HOş gerçekten :)
Bu arada saçlarında biber takılı olan kızın ismi neydi ya? :D

Bizide teşekkür etti bizede teşekkür etti yuppi :D

Geçti abi kaçırdın :D

• Beğen
Tepkiler: naz34
İzleyebilseydiniz keşke..

Geçtiği güzergahlardan, memleketimin güzel insanlarından, yaptığı sergilerden söz etti..Sergilerinin gelirlerini nerelere bağışladığından bahsetti..
Foruma da ayrıca teşekkür etti..

Zaman kısaydı gerçi ama yine de "bisiklet" i öne çıkaran bir kaç söz duymayı bekledim.

Seyahati sona erince Okan Bayülgen , Hasan Söylemez'i konuk edecek.
O programda bisiklet üzerine umarım çok şey söyler.

İnşallah bakalım :)

• Beğen
Teşekkürler Onur...

Bu programı izlememiştim...Sağol..:)

5N1K Programındaki söyleşide bisikletin bir ulaşım aracı olduğu daha net ortaya konulmuş.
Ben; tur sonunu, yapılacak söyleşileri ve foto.sergilerini sabırsızlıkla merakla bekliyorum.

bu 5n1k daki söyleşiyi bende izledim. babam öylesine gezinirken cnn i geçtik. sanki tanıdık bir yüz görmüştüm:) baba dedim hemen geri gel. dur dur dur hah o kanal.

• Beğen
Hasan Söylemez: "Son kontroller yapıldı! Afrika kıtasının 54 ülkesinde, en az üç yıl sürecek, 60 bin kilometrelik yolculuk 7 Ocak Cumartesi başlıyor." (Twitter)

C1P7MU2XgAAqgPf.jpg

Kolay gelsin... En büyük tehlike insandan gelir..Aman dikkat...

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Hasan SÖYLEMEZ'in tura çıkacağı bisiklet CANNONDALE TOURING 1 (Bisikletin babası)

3v6dB5.jpg

WgqdAP.jpg

R1rqLZ.jpg

pXbLqJ.jpg

Vallahi helal olsun biz İstanbul'da bir yere gideceğimiz zaman kırk kere düşünüyoruz siz son derece tehlikeli bir tabiatı koca Afrika'yı turluyucaksınız :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve cngz
Bu adam süper bir adam ya şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum. Bisikleti de müthiş her zaman olduğu gibi...

Bisikletin babası ama seçim yanlış
Afrikanın 54 ülkesinin kaçında disk frenleri için uygun yedek parçaları bulacak çok merak ediyorum..!
Allah bilir birde hidroliktir bu frenler...

@caşş06

Yanlış görmüyorsam aynakol 3'lü değil ve en iyi ihtimalle 50-34 oranlarına sahip. O yükle rampalarda zorlanacaktır.

Single speed celik kadrolarla insanalr nerelere gidiyor. Burda yok fren secimi yanlıs yok aynakol ikili yokusta zorlanacak. Adam afrikaya gidiyor herhalde farkındasır neyle karışılacagının. Bisikletin babası denmiş cok işginc bir tabir! Sonuc olarak bisiklet mi önemli olan yoksa yolda olmak mı?

Geri