Scudo Sports

Hasan Abi'yle Antrenman:D

Scudo
Bir kaç sorum olacak..!
1)Hasan Abi kim?
2)Burası neresi?(Arabanın plakasından İzmir olduğunu tahmni ediyorum...)

3.yü bulamadım...:D

Hasan abiyi, genelde Hakan abi olarak bilenlerde az değil yani:)
İlk resimde çok klas çıkmışsın Hasan abi
Temmuzda Abdullah ile geleceğiz inşallah,Bisiklet'lerle İzmire..
Görüşmek dileği ile

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
wowwwwwww fransanın bagrından yada gıronun zaman tunelınden cıkmıs gıbı valla hakan abı.gel de beraber pedallayalım.ben senı boyle bılmıyordum:D

Eminmisiniz bahsettiğiniz Hasan ağabeyimizin bu olduğuna.Herif İnanılmaz yakışıklı arkadaş.Tam bir karizma.
Yanlış anlamayın ama ben benzetemedim.Bizim Hasan hakan ağabeyimiz biraz daha sıska,çökmüş bir beden ve Kanaryalardan nefret eden biriydi.Bu ona hiç benzemiyor.
Epey sıkı pedal bastığın anlaşılıyor.Daha formda ve daha güzel günlere.
Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün gelecek.'''

Bisiklet sarı-siyah Hakan'ın yüzünü göstermesine gerek yok. Ayrıca doğal olarak bisikletçi adam bisklet üstünde daha karizmatik duruyor.

Bulent

Evet fotolardaki yer izmir ve bisiklet üzerindeki karizmatik adam da Hasan Hakan Koç abimiz.Görüldüğü gibi rüzgara karşı trafikte 30km/h ile pedal çeviriyor.:D

• Beğen
benimde birkac sorum olcak
hakan veya hasan abi neci?
gören bilen varmı fotograf dışında yoksa efsanemi:)?
birde hasan veya hakan abi sizin foto cektiğinizi bilmiyo siz tesadüfen mi trafikte gördünüz
öyle değilse siz neden bisiklette değilsiniz :)

• Beğen
Hakan Bey kim midir?

Benim için; 2. el ilanlarında tanıştığım, sonraları açtığı topiklerle forumu şenlendiren, herkesin kendi fotoğrafını avatarına koyduran, 2 elimin parmaklarına yakın sayıda bisiklet sahibi olan, İzmir'deki bisikletçileri evinde ağırladığını fotoğraflardan gördüğüm, ve de çok çok tatlı bir oğlu olan (imza fotoğraflarının takipçisiyiz), 40'lı yaşlarında ve sportif bir beyefendidir. :)

Forumu güncel olarak gezen herkes adını bilir, rep.'i en yüksek standart üyedir...

Kişisel yorumda maksimum iltifat böyle edilir :D

İyi forumlar...

ta kendısı ve cok alcakgonullu bır ınsan ki buralara hıc ugramıyor bı yorum gecsen dıyoruz hakan abı;)

Hakan abi süper bir iyi bir insan, kendisiyle buradan tanışıp beraber pedallama fırsatım oldu. Bahçesinden erik yedik, kahvesini içtik.. son derece yardımsever, saygıdeğer ve sportmen bir beyefendi.. :) kendisini çok seviyoruz.. Onunla pedallamak ayrıcalıktır diyerekten cümleyi bitiriyoruz

• Beğen
Daha kısa özetlemek gerekirse Hakan abi ile tur anlatılmaz yaşanır...
Şener abinin görüşlerine de aynen katılıyorum...

• Beğen
Sevgili Cazz ve yakışıklı oğlu Probcadminailecek İzmir'e gelmişlerdi, Bu güzel aile ile tanışma fırsatım oldu . Zahmet edip oralardan benim ile tanışmaya gelen bu harika aile sanal ortamdan gerçek dünyaya geçip sohbet etme fırsatım olduğu için hepsine çok teşekkür ederim :)
Bazen ben işe bisikletle gitem şansım oluyor .. O gün nostaji yapmıştım :p sağ olsunlar beni yol boyunca idare ettiler :p ..
Yol bisikleti benim için vazgeçilmez , ama öylesine gidebiliyorum:rolleyes: ...

Yukarıdaki güzel yorumlara keşke layık olabilsem :) hepsine ve herkese yüreğimin en güzel yerinden sevgilerimi yolluyorum

Benim aslan dostlarım ... Sevdiklerinizle sağlıklı hurzur dolu mutlu günler dilerim size:) :)

Benim bir şey anlatmama gerek kalmamış herhalde Hasan Abi olayı can damarından güzel bir yorumla anlatmış.Kendine ve ailene iyi bak güzel insan .Görüşmek dileğiyle

Benim şeker mi şeker dünya tatlisi eşimdir:)
Tanidigim kadari ile :)
İçten+dostcanlisi+oldugu gibi olan+iyi de bir hayat arkadasi :)
Daha ne istenir daha nasil anlatilir :)
Tüm dostlarina sevgi ve saygilar,
Aylin Koç

@xcangel

Hasan abinin eşi de aramıza katılmış haberim yoktu, ufaklık da bi an evvel büyüse de onu da burada ve gezilerde görsek di mi:)

@xcangel

Aylin Hanım merhaba

Hoş geldiniz foruma. İnanın sizin imzadaki isminize bile hiç dikkat etmemişim. İnanın sadece avatarınız çok dikkatimi çekmişti, birde İzmirli oluşunuz.
Siz burda yazınca sevgili Hakan'ın eşi olduğunuzu yani siz olduğunuzu anladım. :eek:

Hoş geldiniz foruma. Çok mutlu olduk. E yakında tandemede binmeye başlayacakmışsınız. Artık İzmir'e gelince,ben, ilknur, siz ve Hakan tandemlerimizle İzmir de bir gezi yaparız kısmetse. Tabi sizleri Antalya'ya da bekleriz.

Görüşmek üzere, sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Geri