Scudo Sports

Harun Özdemir - Emre Bisiklet

Burak_Cakir

Daimi Üye
Tepki
518
İsim
Burak Çakır
Bisiklet
Ghost
Bisikletimin fren diski yamulmuştu. Bir kaç bisikletçiye uğradım ankarada, yeni disk almamı söylediler. Emre bisiklete gittim ücret almadan diski düzeltti. Diğerlerine kalsak fren setini bile değiştirirlerdi heralde.
Ankaranın en iyi bisikletçi ustası benim gözümde.

Şiddetle tavsiye edilir.
(link)

Scudo
Buranın bir bisikletçi olduğuna inanasım gelmiyor ama gittim gördüm . Gerçekten öyle bir yer varmış. Ustalığı hakkında da çok iyi olduğuna duyumlar aldım.
https://i.hizliresim.com/4raQoG.jpg

https://i.hizliresim.com/4raQJ7.jpg

Bende oradaydım :)
https://i.hizliresim.com/JAQNg5.jpg

bisiklet cafe tarzı daha güzel olmuş ben. düşünen arkadaşı takdir ettim. ankaranın neresinde oturuyorsunuz @bikepc ?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
birde biz gidip tanışalım o zaman.

Helal olsun böylesi Esnafa....En bereketli işleri daim olsun
@Burak_Cakir

Bikaç gün önce Ankara Emre bisikletten eşime ve kendime Tern a7 bisiklet aldım 2 adet. Birçok yeri araştırdım ve aradım bu kadar ilgili bir satıcı ile karşılaşmadım. Bisikletler samsun A büyük bir titizlikle kargolandı. Burdan Emre Bisiklet Harun ÖZDEMİR 'e teşekkürlerimi sunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
(link)
Alışveriş yapan oldu mu? Uygun fiyatlı bir ürün almak istiyorum.
Ürün; (link)

• Beğen
Tepkiler: Sinandemiralp
Tek geçerim. Ankara'da güvenip gidebileceğin, rahatlıkla alışveriş edebileceğin esnaftır. On numara da ustadır. Şiddetle tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu Emre Bisiklet kimdir ne değildir bilmiyorum fakat burdaki yorumlara dayanarak 900 küsür alış veriş yaptım iki gün önce. Sipariş vermeden önce aklıma ne geldiyse sordum erinmeden cevap verdiler.

Eksik papuç takımı vermişim, arayıp söylediler, o arada gidon yükselticide lazımdı dedim , erinmeden kargo paketine koydular ve sonra ödersin dediler. Akşam olunca gidon yükselticiyi hemen ödedim. V fren papucunun 45 lirasını Harun Özdemir benden diye kabul etmedi. İki gün sonra kargon geldi ,özenli kolilenmişti. Ezilme kırılma incinme yoktu kolide.

Hatta bir kaç parça siparişime gerek yok abi işine yaramaz diye uygunluk vermedi Harun bey. Piyasadan dahada hesaplı malzeme satıyor. Böyle esnaftan alış veriş yapmak harika oldu benim için.

Mehmet bey sağolsun ilgilendi. Emre Bisikleti kesinlikle öneririm. Harun ve Mehmet beye şükranlarımı sunuyorum. Her daim kazancınız bereketli olur İnşallah. Sağolun varolun. Sizden alışveriş yaptığım için çok mutluyum.

ben de emre bisikletten yaptığım alışverişten gayet memnunum.Pazar günü olmasına rağmen sitede onlayn sohbetle destek imkanı mevcut. Prosaykıl kadro üstü çantayı daha ucuza buradan temin ettim, ayrıca söz konusu çanta çok sağlam , kargo da hızlıydı. Tek sorun kredi kartına vade farksız taksit imkanı yok

@emir yakup bulut hocam daha hesaplı veriliyor bunu farkettim. Bazıları peşine 9 taksit fark yok diyorlar. Yüzde 30 yahut 35 fazla bindiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Ankara'nın tek gerçek ustasıdır. İnsanlığı ve ustalığı tartışma götürmez. Yaptığı her işe ben kefilim.

Umarım işi daim olur da bizlerde faydalanırız.

Merhabalar, Öncelikle Her Bir Yorum İçin Teşekkür Ederim.
Web Sitemizdeki ‘‘Canlı Sohbet’’ kısmı ve Telefon Numaralarımızdan Bize Ulaşan Bisikletseverlerden Aldığımız Tepkiye Göre Anladığım Şu ki, Fiyatlarımızın Ucuz Olması Tereddütü de beraberinde getiriyor ki Sebebini Ankara Dışında Çok Fazla Tanınmamamıza Bağlıyorum. Bunun İçin Siz Değerli Bisikletseverlerin Yoğun Olarak Kullandığı ‘‘Bisikletforum’’ Platformuna Bizde Dahil Olarak Sizinle Daha Sık İrtibat Halinde Olmayı İstedik.

Bizlere Sormak İstediğiniz Soru ve Görüşlerinizi
- Bisikletforum’da Bu Konu Altında
- Instagram Adresimiz Olan instagram.com/emrebisiklet DM Yoluyla
- web sitemiz emrebisiklet Canlı Sohbet Kısmından İletebilirsiniz...

Ayrıca Belirtmek İsterimki.‘‘Mağazamızdan Yapılan Her Alışveriş,Tamirat,Parça Değişimi vb. İşlemler Önce Bizim Güvencemiz ve Garantimiz Altındadır’’ Bunun Yanı Sıra Distribütör Firmaların Garanti Süreleri ve Şartları Geçerli Olmakla Birlikte Bu Süreç Firmamız Tarafından Takibi Yapılarak En Üst Düzeyde Müşteri Memnuniyeti Sağlanır.

Sağlıklı Günler Dilerim...

Geri