Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Harita oyunu

Mesut Dursun

Daimi Üye
Tepki
205
Arkadaşlar,

Çok severek oynadığım bi oyun vardı...Adı haritaydı (en azından biz öyle diyorduk) kendimiz bi dünya haritası çiziyorduk ve bunun üzerinde bölgelere sahip olmaya çalışıyorduk...Tabiki en başta başlayacağımız yeri seçiyoruz... Oyun kalem ile komşu ülkeye yada denize kıyımız varsa deniz üzerinden bir ülkeye saldırma bunun için kalem ile saldıracağımız kadar bi bölüm çiziyorduk ve simetrisini bi kendi ülkemize çiziyorduk...Yazı tura atarak aldığımızı yada kaybettiğimizi belirliyorduk...Şimdi bu oyunu hafif süsleyerek bilgisayar ortamına aktarabilecek bi arkadaşımız var mı?

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
Scudo
Bende epeydir oynamıyorum ama çok eğlenceli bir oyundu (ismini bende bilmiyorum :D ) .

keşke bunu bilgisayar ortamına aktaracak birisi olsu...Oyun yazabilmeyi çok istiyorum ama... :(

@Mesut Dursun

İnşaallah birgün oyun (veya herhangi bir program yada font) yazabilirsiniz.

Ve bunu ücretsiz olarak yaparsınız... :)

globettroter xl diye bir oyun var globetrotter xl amour game diye aratınca çıkar

Kardeş Bu oyunu PHP ortamında javascriptin yardımıyla yapabiliriz anlayan birkaç arkadaş daha olursa msj atsın ilgileneceğim

ya buna benzer oyunlar var piyasada aklıma gelmiyor şu an

Google üzerine "Risk 2" yazın. oldukça eski bir oyun. 2002 yılında oynamıştım en son

Geri