Harİka Kombİnasyon.. Fener + Mp3 + Speaker

Kayıt
10 Mayıs 2010
Mesaj
26
Tepki
24
Şehir
izmir
Bisiklet
Dahon
http://pic.pimg.tw/teeger1114/839e2f17ecdec3182c0c34872704eb61.jpg

Merhaba,

Size yeni ithal bir ürünü incelemeniz için tanıtmak istiyorum.. Işık gücüne, ses performansına, uzun batarya kapasitesine ve mükemmel dizaynına hayran olmamak mümkün değil. Ürünü (link) ve (link) adreslerinde de bulabilir, ayrıca mağazalarımızda daha yakından inceleyebilirsiniz..

ÖZELLİKLERİ :

1. Fener, Işık, Far özellikleri : USA Cree 1W white 100 Flux Micro Led. Mükemmel bir aydınlatmaya sahip. Uzun, Kısa, Flaş modunda çalışabiliyor. Uzun far ile 4 saat güç kaybı olmaksızın kullnabiliyorsunuz. Kısa far ile 9 saat. Güç kaybı olmamasının sebebi 1400 MAh Li-Ion bataryaya sahip olması.

2. MP3 özellikleri : USB 2.0 Hızlı transfer modunu destekliyor. 2 GB hafıza ile 1000 den fazla parçayı depolayabiliyorsunuz. Güölü batarya desteği ile bu fonksiyonuda 9-20 saat arasında volume değerine bağlı olarak kullanmak mümkün. MP3 / WMA yada 384Kbps altındaki müzik formatlarını destekliyor.

3. Gelişmiş Hoparlör özellikleri : Japon FOSTER Hi-Fi speaker düzeneği iç ve dış ortamlarda inanılmaz ses kalitesi yaratıyor. Volume hangi seviyede olursa olsun sesin rezonansında kulağınızı rahatsız edecek titreşimler oluşmuyor. Bu konuda denemeden, duymadan anlatım yapmak gerçekten zor, mutlaka denemelisiniz. Kulaklık bağlandığında otomatik olarak speaker devreden çıkıyor.

4. Diğer Özellikleri : Bisiklet ve/veya motosiklete bağlantı için bağlantı aparatları mevcut. Açılı olarak sabitlenmeyi sağlayan bu aparatlar son derece kullanışlı. Aluminyumdan imal edilmiş tüp biçimindeki dizayn 2010 ve 2011 yıllarında en iyi dizayn ödüllerini almış. Tek jak üzerinden enerji beslemesi, data yüklemesi yapmak ve kulaklık bağlayarak ses almak mümkün. Ürün yağmur şartlarında su geçirmiyor. (Su dolu bir kapta bu denenmemeli..:)

Ürün Taiwan üretimi. Kalite konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınılmamış. 2010 VE 2011 Dizayn alanında ödülleri bulunuyor. Türkiye resmi ithalatçısı ve distribütörü : TURAT MOTOR İÇ ve DIŞ TİC LTD ŞTİ. 0232 422 1000 (link)
 
Scudo

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Şubat 2010
Mesaj
6.263
Tepki
8.464
Yaş
48
Şehir
Eskişehir
Bisiklet
Bisan
gerçekten güzel ve kullanışlı bir ürün ama fiyat olarak aynı şeyi söyliyemiyeceğim.tanıtım amaçlı yaptığınız için karanlıkta kendi çektiğiniz bir resmi paylaşırsanız daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.mp3 ve speaker özelliklerinden ziyade aydınlatma gücü satışını arttıracaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Turgut.Bozüyük

Mustafa Acar

Keep going...
Kayıt
2 Ağustos 2008
Mesaj
857
Tepki
548
Şehir
Konya
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
nedense bende fiyatını yüksek buldum. ışıklandırma süresinde mp3 çalarken denenmemiştir oysaki bisiklet sürerken mp3 dinleyen vatandaş sanırım 3 saatte pilini bitirecektir.belki daha erken !!! ışık kalitesi nasıl onu merak ettim..
 
  • Beğen
Tepkiler: Turgut.Bozüyük
Kayıt
10 Mayıs 2010
Mesaj
26
Tepki
24
Şehir
izmir
Bisiklet
Dahon
@ferhat köse

Katkınız için teşekkür ederim. Aydınlatma gücü konusunda CREE LED teknolojisini incelemek yeterli olacaktır kanaatindeyim, ayrıca tavsiyenize uyarak karanlık ortamda aydınlatma performansını gösterebilecek bir fotograf almayı deneyeceğim. Teknik olarak aydınlatma gücünü ifade etmek gerekirse : CREE 1W White, 100Flux (lm) şeklinde ifade etmek yeterli olacaktır.

Fiyat konusunda ben farklı düşünüyorum; Piyasada aydınlatma yeteneğini tartışılacak ürünler 15 - 20 hatta 39 Euro ya satılabiliyor. Diğer taraftan bilinen Topeak gibi daha nitelikli ürünler 100 Euro dan daha pahalı bile olabiliyor. Ve bu ürünler sadece Far.. Uzun ve/veya yalnız seyahatlerinizde kaliteli bir ses standartında müziği kulaklık olmaksızın dinlemek hem çok keyifli hemde güvenli. Zira kulaklık kullanmka bisiklet kullanırken son derece sakıncalı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Kayıt
10 Mayıs 2010
Mesaj
26
Tepki
24
Şehir
izmir
Bisiklet
Dahon
@Mustafa Acar

Mustafa bey düşüncenizi paylaştığınız için teşekkürler. Fiyat kısmı ile alakalı bir başka yanıtın içerisinde düşüncelerimi ifade ettim. Ancak ürünün teknik özelliklerini sizin sorgulamnız yönünde aşağıda bilgilerinize sunuyorum. Her şeyden evvel size bu ürünü elinize alarak test etmenizi şiddetle öneririm.. Bu sebeble yakın zamanda Eskişehir'e yapacağım seyahatte sizin için bir tane yanımda getireceğim. Daha önce sizin yolunuz İstanbul Delta ya yada İzmir'e bize düşerse mutlaka ziyaretinizi beklerim. Size Eskişehir de ulşabilmem için bana mail yada cep telefonunuzu bildirirseniz sevinirim. Benim mail & telefon adresim : turgutbozuyuk@turat.com.tr / 533 2804946

Teknik özellikler içerisinde batarya dayanıklılık süreleri :

LED :CREE 1W White 100Flux(lm)
Uzun far : 1W
Kısa Far : 0.5 W

Kısa Far ile devamlı kullanımda : 9 saat
Uzun Far ile devamlı kullanımda : 4 saat
Uzun Far ve MP3 ve Speaker kullanımında : 3 Saat
Sadece müzik dinlerken : 9 saat
Sadece müziği kulaklık ile dinlerken : 60 saat
Tamamen boş bataryanın USB 2.0 dan şarj süresi : 6 saat
 
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar

Mustafa Acar

Keep going...
Kayıt
2 Ağustos 2008
Mesaj
857
Tepki
548
Şehir
Konya
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
@Turgut.Bozüyük

eskişehire ürün için gitmem zor olacaktır..yanılmıyorsam eskişehir davetinizi ferhat arkadaşa yaptınız benim mekan sadece konya..:). inceleme imkanı en rahat olsa bile ankara olurdu sanırım..:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Turgut.Bozüyük

Ali Hekimoğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Ağustos 2006
Mesaj
1.175
Tepki
247
Şehir
izmir
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar bazı ürünler vardır üreticileri kalite konusunda hiçbir şeyden kaçınmazlar, ürünün güzelliğinden altyapısında samimi ve özenli bir çalışma olduğunu hissedersiniz , kolaylıkla anlaşılıyor ki bu ürünü yaratanlar hiçbir şeyden kaçınmamışlar. Çin işi , sürüme yönelik , ar-ge'si olmayan taklit ürünlerle karıştırmayın.

Ben bunun ışıksız olan mp3-speaker modelinden kullanıyorum o yüzden ışık performansını bilmiyorum ama ses kalitesi gerçekten çok çok iyi. Şarjı güne başlarken full dolu olmak kaydıyla gün içerisinde hiç bitmedi , hiç yolda bırakmadı, içerisindeki pil 1400 mh gücünde lityum pil, kalite konusunda herşeyi düşünmüşler , bazı yönleri güçlü ama eksik tarafları olan bir ürün değil. Bu kadar övmemin sebebi aleti gerçekten çok seviyor olmam ve insanları bukadar kaliteli bir ürün hakkında bilgilendirmek istediğimdendir. Satıcı firma ile hiçbir alakam yoktur , tamamen kullanıcı yorumudur. Şiddetle tavsiye ederim.
 
Kayıt
10 Mayıs 2010
Mesaj
26
Tepki
24
Şehir
izmir
Bisiklet
Dahon
@Mustafa Acar

Yanlışlıkla karıştırdığım için özür dilerim.. Ancak seyahatim Konya - Kayseri - Nevşehir - Eskişehir - Ankara' yı kapsayacak. Her ahvalde görüşeceğiz gibi görünüyor.. :)

Sevgi ve saygılarımla

Turgut Bozüyük