Scudo Sports

Happy Birthday Bisiklet forum

Scudo
evet sayın adminler sayın yoneticiler sayın moderatorler vede sayın uyeler nice seneler diyorum ve bizlere boyle guzel bir ortam hazırlayanlara tesekkurler.kusura bakmayın biraz yorgunum cıkacam :)

Doğum günümüz kutlu olsun :).
Sönmez Abi senin de doğum gününü ayrıca kutlarım ;).

bisikletforumun yaratıcılarına, emeği geçen a dan z ye herkese ve sevgili forum üyelerine binlerce teşekkürler böyle güzel bir siteyi adına yakışır şekilde tesil edebildiğimiz için..iyiki varsın bisikletforum..daha nice bol pedallı senelere hepbirlikte:)

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
hey gidi hey 1,5 yılım bu sitede geçti ne günlerdi beee valla bu siteden hala sıkılmış değilim...ya bu site kapanıp yada ben ölürüm ancak öyle ayrılırım bu siteden bisiklet forum ailesi sizi çok seviyorum.

ya bu site kapanıp yada ben ölürüm ancak öyle ayrılırım bu siteden bisiklet forum ailesi sizi çok seviyorum.
Allah bu siteyede sananda uzun ömür versim.bu sitede nice yıllara kavuşmak dileğiyle

Herkese çok teşekkürler.....

Forum hepimizin....doğum günü hepimizin......

Sönmez seninde doğum günün kutlu olasun

bisikletforum.com acısıyla tatlısıyla 2. yılını doldurdu arkadaşlar.

yaklaşık olarak 5000 üye ve 50.000 e yakın mesaj sayısıyla Türkiye`de bisiklet adına ses getiren bir platform oldu..yöneticileriyle,üyeleriyle,sayfayı ziyaret eden misafirleriyle...hepimizin ortak emeğiyle...

nice yıllar hepbirlikte olmak temennisiyle
herkese sonsuz teşekkürler,sevgiler,saygılar.

o zaman komple hepimizin doğum günü kutlu olsun eee bunun adına bişiler düzenlenirmi ? :D

Geri