Aras, Mng ve Sürat kargo. Bu üç firmada hiç sorun yaşamadım. En azından telefon ile aradığınız da ulaşılabiliyorlar. Yurt içi kargo ile sürekli sorun yaşadım hala da yaşamaktayım. Alışveriş yaptığım bazı siteler de kargo için başka bir seçenek olmayınca mecburen Yurt içi kargo ile gönderim yapılıyor.
Alanya'ya, İstanbul çıkışlı bir ya da iki gün sonra gelen paket, Alanya içerisin de şubeye 2 km mesafedeki evime 3 ya da 4 günde geliyor. Kargoyu takip ettiğim de her gün için yetişmedi şube de bekletiliyor yazısını görüyorum. Seçeneğim olduğunda asla tercih etmeyeceğim bir firma. Bu sorunu İzmir de kaldığım süre içerisin de de yaşadım.
Bulunduğum ilçe de ki şube de Telefonlara hiç bir şekilde cevap verilmez, ürünü gelip kendim alacağım deme imkanınız yok. Bazen evde olmadığım zaman teslim edilemeyen paketi kendim şubeden almaya gittiğim de çalan telefonlara cevap vermediklerine birebir şahit oldum. Çok şikayet ettim, telefon ile arandım, dinlediler ama hiç bir değişiklik olmadı aynen devamlar.