Scudo Sports

Hangi elcik

Taxonera

Forum Bağımlısı
Tepki
788
İsim
Gökhan
Bisiklet
Mosso
Merhaba

Gidon tutuş konusunda sıkıntı yaşıyorum.
Doğru tutuş şeklini bir türlü yakalayamadım.

Şu anda kullandığım elcik boynuzlu avuç içi destekli. Acaba avuç destekli değilde yuvarlak elcik daha doğru bir tutuş sağlar.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
İyi günler benim bisikletimde r7000 105 hidrolik sti kollar var. Elcikleri değiştirmek için herhangi bir r7000 elcik aldım ve galiba kol hidrolik olduğu için uyumsuz çıktı. Hidrolik için uyumlu olan elcik hangisidir nerden bulabilirim?

İyi günler benim bisikletimde r7000 105 hidrolik sti kollar var. Elcikleri değiştirmek için herhangi bir r7000 elcik aldım ve galiba kol hidrolik olduğu için uyumsuz çıktı. Hidrolik için uyumlu olan elcik hangisidir nerden bulabilirim?
(link)

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Tünele girmeden son çıkış alayım dedim bu elciklerden türkiyede yok decatlonda var oda dahil başka yerlerde nadir var çifti 600/700 tl kadar aşırı pahalı aralıktan sonra 1000 lirayı geçer
1000135167.jpg

Sti kollara elcik nasıö takılıyor bilen var mı? ısıtmaya yöntemitle denedim yırtıldı yenisini aldım 2.kere bunu da yırtmak istemiyorum. kolay bir yolu yok mu acaba bunun? model r7020

Sti kollara elcik nasıö takılıyor bilen var mı? ısıtmaya yöntemitle denedim yırtıldı yenisini aldım 2.kere bunu da yırtmak istemiyorum. kolay bir yolu yok mu acaba bunun? model r7020

İzopropil alkol ile süper olur. Ya da sabunlu su deneyin, hatta önce sadece su ile

izopropil alkol eczanelerde var, diğer adıyla rubbing alcohol demeleri kaygan his veriyor, masajda kullananlar var, iyi bir antiseptik, kolonya işe yaramayabilir

izopropil alkol eczanelerde var, diğer adıyla rubbing alcohol demeleri kaygan his veriyor, masajda kullananlar var, iyi bir antiseptik, kolonya işe yaramayabilir
taktım abi sabunu kalıbıyla etrafına sürdüm. ama galiba alt kısımdan tam oturmadı gidon sargısı yüzünden bol kaldı o yüzden

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Geri