Scudo Sports

Hangi bisikleti seçmeliyim

@ihtiyar
Düzeltme icin tesekkürler bülent abi, sadece sele bogazini yanlis yazmisim tabiki borusu oldugunu buliyorum ama digerlerini gercekten bilmiyordum. Tekrar tesekkürler.:in:
Zaten arkadasin hosuna gitmemis galiba bisiklet, kadro kücük falan diyor. Oysa boyu tam onun boyuna denk ama diger geometri ölcüleri denkmi bilmiyorum. Aceba tüm geo ölcümünü yaptirdimi yoksa dh kadrosunu diger bisikletler gibi sadece sele borusu su iyidir diyemi alacak. Oysa ben ölcüleri bosuna vermemistim, yoksa boyu 46,5 yazardim olur biterdi.

Scudo
Bisikletibegenmedimdegil cok guzel bisiklet sadece benimolculerime uyup uymicagini bilmedigim icin oyle soyledim

@eren özdoğan
Neyse eren bey fazla uzatmaya gerek yok. Daha dogrusu ben fazla yazmak istemiyorum... (Yazmak istemememin sebebi siz degilsiniz yanlis anlasma olmasin).
Size tavsiyem DH bisikleti arayisina cikmadan önce tüm geo ölcülerini yaptirin ve hangi kadro size uygun onu arastirin (DH Kadrosunda bu önemlidir). Bir de ölcüleri normal bisikletci yapabilirmi bilmiyorum cünkü bildiginiz gibi DH bisikletleri normal bisikletciler de satilmiyor. (Türkiye de öylemi bilmiyorum)
DH hakkinda biraz bilgi edinirseniz cok iyi olur, bu konuda kafaniza göre hareket etmenizi tavsiye etmem. DH bisikleti satan yerlere gidin ve biraz arastirin, kesin yardimci olacaklardir.:in:

Geri