Serkan KURAL
Üye
- Tepki
- 34
- Bisiklet
- Geotech
Arkadaşlar merhaba, bazı nedenlerden ötürü ara verdiğim bu sevdaya sizlerin yardımı ve tavsiyesi ile tekrar dönüş yapacağım inşallah, sizleri fazla sıkmadan konuya girmek istiyorum ;
1- İlçe merkezindeyim, şehir içi yol çok bozuk olmasada az çok engebe elbette var (ince tekerlek için pek uygun değil),
2- Hafta sonları sabah seherinde yola çıkar , akşam kararana kadar pedallarım,
3- Dağda,ormanda,çamurda bisiklet kullanmam en fazla toprak yolda binerim.
4- Bisikletimi yola yapıştırınca az zamanda çok yol kat etmesini isterim,
5- 1.78 boy ve 64 kiloyum
6- Ayırabileceğim bütçem azami 800 tl.
7- İkinci el almam pek mümkün değil zira görerek alma şansımda pek yok.
8- Kalın tekerlekli yarış bisikleti tarzı oluyor mu, veya yarış bisikletine nispeten kalın tekerlek (tur bisikleti tekeri gibi) takılabiliyormu ?
Arkadaşlar alacağım bisiklet bunlara göre olacak, yanlış anlamayın daha anlaşılır olması açısından bu şekilde maddelere böldüm. Forumda oldukça araştırma yaptım 28'' bir tur bisikleti bana uygun olur düşüncesindeyim, tabi benimki sadece öngörü, netice bir çoğunuzdan daha bilgisizim bu konuda, evvelden ne kadar bilinçsiz bir binici olduğumun farkına vardım.
Umarım sıkıcı olmamışımdır arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar...
1- İlçe merkezindeyim, şehir içi yol çok bozuk olmasada az çok engebe elbette var (ince tekerlek için pek uygun değil),
2- Hafta sonları sabah seherinde yola çıkar , akşam kararana kadar pedallarım,
3- Dağda,ormanda,çamurda bisiklet kullanmam en fazla toprak yolda binerim.
4- Bisikletimi yola yapıştırınca az zamanda çok yol kat etmesini isterim,
5- 1.78 boy ve 64 kiloyum
6- Ayırabileceğim bütçem azami 800 tl.
7- İkinci el almam pek mümkün değil zira görerek alma şansımda pek yok.
8- Kalın tekerlekli yarış bisikleti tarzı oluyor mu, veya yarış bisikletine nispeten kalın tekerlek (tur bisikleti tekeri gibi) takılabiliyormu ?
Arkadaşlar alacağım bisiklet bunlara göre olacak, yanlış anlamayın daha anlaşılır olması açısından bu şekilde maddelere böldüm. Forumda oldukça araştırma yaptım 28'' bir tur bisikleti bana uygun olur düşüncesindeyim, tabi benimki sadece öngörü, netice bir çoğunuzdan daha bilgisizim bu konuda, evvelden ne kadar bilinçsiz bir binici olduğumun farkına vardım.
Umarım sıkıcı olmamışımdır arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar...