Scudo Sports

Haliç Turu

@Rider34

Eyüp abicim bi hatırlatma yapim size. Performans turlarımız uzun sürüyodu hatırlarsan. ve 8 de çıktımmmıız zaman bile gece 1 gibi vaarıyoduk. Gerçi hiçbirimizin saat sorunu yok çok şükürde :) tabi artık benimde :p

21,45 de eyüpden başlarsak sanırım gece 3 gibi eve dönmüş oluruz herhalde ilk performans turumuzda !

o yüzden saati oldukça geriye alsak daha mantıklı olur. Saati siz ayarlayın 21:00 bana göre ordan hareket için en uygunu ama sizin bileceğiniz bir şey.

Dipnot: Beni mısırda beklemeyin ekip toplanınca çıkın yola ben sizi belirlediğiniz saatin 10 dk sonrasında fenerdeki duragın ordan katılcam yani benim evin ordan ;) aklınızda bulunsun.. iiyi akşamlar hepinize.

Scudo
@serisonu

Tabiki Alibeyköyden :D şaka şaka; Karşılaştığımız yerin biraz ilerisinden.

Uzun süredir bir araya gelemiyorduk, tempoyu yakalayınca bırakamadık :D

gelmek ısterdım ama gezıntı turu ıcın bıle sızın tenponuza ayak uydurmakta zorlandım o yuzden hıc bulasmıyorum. Gezıntı turlarında arkadan gelenı beklemek gıbı luksunuz varsa anca onlara katılabılırım herhalde :)

@plamen

1-2 sefer carsamba gelirsen c.tesi icin antreman olur.ondan sonra cumartesi turuna katilmani oneririm.
eger performansindan kuskulu arkadaslar gelmeyi dusunurse kurucesmeye kadar trafikten dolayi hizli gidilmedigini ekleyeyim.
2 farkli grup yapilir. bi grup sariyer yaparken diger grup takip edebildigi noktaya kadar gelebilir ve sonra donuse gecebilir.

@başarist

iyi o zaman.. bide mısır yapmış olsaydın bi daha gelmek olmazdı sanırım.

@Rider34

tamam ozaman saat 21:00 gibi mısırda toplanın. Bende sizi 21:15 gibi bekliyo olcam fener - balat'ta

@sertacr88

alibeykoye gelecek yoksa ben direkt alibeykoye ugramadan balata gidiyorum..
gelecek olanlar 20:45 e kadar msj atabilirler.

Kayboldu :p

Şu bisiklete bakım yaptırabilsem söz gelcm ama oruçluym,sabah dersane var, yaptırck vakit olmuyor.. :)

@Rider34

Sadece o olsa :)

kadro ya da arka jantn göbeğnden bi ses geliyor, rahatsz oluyorum.. :)

Bendeniz de turlara katılayım artık diyorum :)
Siz buna ne dersiniz bilmem ama , bu akşamdan sonra ilk tur ne zaman olacaksa bilin ki kadroda bir kişilik artış olacak :)
Eyüp kardeşimin tükanı açmış olmasını da sevinçle karşıladım , her ne kadar sessiz duruyor gibi görünsem de sevindim bak :D
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle . . .

Geri