Scudo Sports

Haliç Turu

Diğer bisikletim gelene kadar yeni bi bisiklet topluyorum
kadro ,ön jant takımı , arka jant çemberi ,lastikler hazır. Diğer parçalar için yardımlarınız bekleniyor . forumda gördüğünüz parçalar olursa haber verirsiniz canlarım :)

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Scudo
ön (çapı uyarsa) ve arka attırıcı (alivyo) var avid7 fren var ama eski ve sorunlu parçası olduğundan yenisini aldım eskisini yedek tutuyorum. işteyim pek vaktim yok telefonda konuşuruz Keremcim

• Beğen
Tepkiler: Kerem GÜNDOĞDU
Ben de kardeşimi bisikletçi yapcm galiba, bu bikaç güne belli olur, o olmazsa bende biraz parça var :)

Bak imzakiler var, Başar abi bi gidon boğazı vermişti o var..Ama belli değil işte şimdilik :):)

• Beğen
Tepkiler: Kerem GÜNDOĞDU
İyilik abi,haftasonu için ne diyorsun?Ve bisikletin var mı yok mu? Aslnda Cuma oldu haftasonuna geldk ama..:D

@fatihgüven

eczanede tadilat başlıyor pazar günü boşum bisiklet bulurum tur olsun yeterki :)
Başar abi bugün gezer

Kuzenİn Bİsİklet Tam Bİ FelaketmİŞ
8. Vİtesten BaŞka YokmuŞ :)
AlİbeykÖy'e Gİttİm Geldİm Mahvoldum

yaa bisikleti bırakırsan çorumda böyle olur :) ben de kastamonuda bırakacaktım iyiki bırakmamışım :)

:) Dün gece tarabya otelinin önünde alçaktan uçuş yaptım :D arka attırıcı yada kulağı eğdim bu akşam bakacağım.

@başarist

Geçmiş olsun Başar abi, sende bşey yoksa bisiklete geçmiş olsun :D

@başarist

selamlar başar geçmiş olsun inşallah önemli birşeyin yoktur

@dagci

Sağ ol abicim, birşeyim yok ama eldiven olmasaydı fena olacaktı (kaba sıvalı beton üzerinde ellerim ve ayaklarım üzerinde sürüklendim)

@başarist

geçmiş olsun başar
noldu yav ole
ctesine ayarladım heee kerem+başar size diyorum
sağlam kalın ona göre
kerem bisikleti ayarla yoksa mahalleden 3 tekerli getircem sana :D
cuma akşamı nefes açmasına kısa bi tur yapabiliriz.
hem bakiiim benim alet pas tutmuşmu :D

Sağol Şef,

N'olsun kaşındım yine, betondan engebeli bir yükseltinin üzerinde gideyim dedim ekşın olsun diye :) öylede oldu :D

Kerem bisikleti çabuk ayarlada Cumaya alalım Rider'ın altetinin pasını, wd40 getireceğim yanımda :)

Geri