Scudo Sports

Haliç Turu

@mustiysl

hemen abi
fazla fazla alırız face te gruba mesaj yolladım belki başka gelende olur

dün bambaşka bi akşam(gece) yaşadık
özellikle bayanlar size bravooo ne performanstı bee :D
katılan tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler ...

Scudo
@KER-EM

gittiğin yollar çok normal sanki :D ayrıca gelmemek için bi sebebim daha oldu :p akşam ewe gelince lastik patladı :D :D :D

@Ferdi ONAT

Bugün Sapanca'daydık değerli kardeşim , gözler aradı seni ama :rolleyes:
Yoktun hani . . .

@Tamer Çetiner

abi valla gelmediğime bin pişman oldum.. üzüldüm ya..

@blueboy

hadi hadi yaparsın sen

@Ferdi ONAT

haziranın başında soğucak yalası desem?

yarın sabah 07:00 belgrattayım arkadaşlar başar abi ile gidiyoruz

Fatih nasılsın Kardeşim :)

Kerem bak o çamuru geçseydik ne tarafa gidecekmişiz :D

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/basarist/rota.jpg

dostlar;
eşimi de ikna edip onada bisikletini aldım almasınada şöyle 5-10 km trafiksiz insansız düz parkurları nerede bulabileceğimi diyebilecek varmı? Zira bir ilk günlerden hevesini kırmak istemiyorum. Belgrad içinde ki yollar sizce uygun mudur? Hazır yarında 19 mayıs iken :)

@KER-EM

Aynen :D iyi ki çamur iğrenç görünüyormuş.

Fatih görüşelim birgün yav, Kerem ve Tamer'le ufak kaçamaklar yapıyoruz bu aralar haberin olsun

Bu gün tek başıma Sarıyer yaptım, giderken polen ve rüzgar yüzünden; bir mola ve 16,5 km ortalama dönüşte ise 27 km ortalama :D rüzgar azalmasaydı pedal basmadan 30 ortalama yaparmışım :D

Tamam abi, görüşelim bi ara :)
Şu 2 haftadan sonra okul bitti sayılır zaten :)

cumartesi akşam üzeri karaburun a kamplı gidiliyor herkesin bilgisine gelmek isteyen arkadaşlar lütfen ulaşsın.. 0535 509 62 59....

Ferdi bu aralar işler nedeniyle ufak turlar yapıyoruz ama yakında geliriz diye umuyorum

2gündür Başar abi ile güzel yollar yaptık hafta sonları sabah kemerburgaz tarafından ormana giriyoruz tüm arkadaşları bekleriz

• Beğen
Tepkiler: Ferdi ONAT
sayın hpg sakinleri kamplar ormanlar derken mis haliçin havasını ciğerlerimize çektiğimiz :D haliç turları unutuldu sanırım şu serin havaların tadını çıkartalım derim Kerem ağa nerdesin bi organize et bizi :D

Geri