Scudo Sports

Haliç Turu

kesinlikle İNANILMAZ bir gündü ve yeşil bisikletin önündeki beklediğimiz dakikalar dışındaki her andan büyük keyif aldım...
katılan herkese çok çok teşekkür ederim...
nice güzel ve sonuna kadar eğlenceli organizasyonlarda beraber olmak dileğiyle...

zuhal çok şeyler kaçırdın emin olabilirsin.
ama hem o lastikle ormana girmen sorun olurdu hemde işin vardı, bir dahaki sefere diyoruz artık.

bu arada kediciğin izlediği bisiklette benim bisikletim dikkatinizi çekerim:p

• Beğen
Tepkiler: başarist
Scudo
Herkese Merhaba,

Biliyorsunuz ben Pendik’ten tura katıldım. Çeşitli sebeplerden ötürü eve dönmek zorunluluğum vardı. Akabinde eve vardığımda saat 23.15 olmuştu. Kaldı ki sabahın 05.00 inden bu yana ayakta idim. Değdi mi? Derseniz. Harikaydı. Herkese teşekkürler.

Çeşitli endişeler ile özellikle sağ dizimdeki ağrı nedeni ile gün boyu problem yaşarım ve sizlere ayak uyduramam diye düşünmüştüm. Bu nedenle Tufan arkadaşıma da bir hafta boyunca messenger üzerinden eziyet ettim. Yaşasın kötülük. Harikaydı.

Gündelik hayatlarımızın her şeyi yapmamıza kapalı olması sebebiyle bisiklet ile elde edilen özgürlüğün tadı bir başka. Hızla pedal basmak, bağıra çağıra gezmek, yeni kafa dengi, eğlenmeyi bilen arkadaşlar ile hayatdan bir günü harcamak çok güzeldi. Dizimin ağrıdığını bile zaman zaman unuttup dağıttığım oldu. Sanırım bu çok defa oldu!!! Fakat bu bölüm Maslak’ta ki rampayı çıkana kadardı. Acılar... Değdi mi? diye sorarsanız. Elbette değdi. Harika idi.

Ve asıl bisiklet şenliğini Belgrad ormanında biz yaptık. Ne dersiniz?

Bugün için ise sanıyorum sağ dizim haşat oldu. Trende gerçekten çok acı çekiyordum. Bu konuda dizimin bana bir kaç gün içinde kendi durumu ile ilgili olarak nasıl bir mesaj vereceğini merakla bekliyorum. Vücudumu tanıdığım kadarı ile bir haftaya bir şeyim kalmaz. Bekleyip göreceğiz.

Aranan kan bulunmuştur. Görüşmek üzere diyorum.

Kel, şişman, hımbıl ve öyle biri işte…:cool:

@Ferdi ONAT

Eyvallah değerli kardeşim , biz de sizlere teşekkür ediyoruz .
Daha sık ve daha uzun menzilli turlarda beraber pedallamak dileğiyle .
Görüşürüz . . .

@uzaktr

Dostum eğlenmiş olmana çok sevindim ama dizin için de bir o kadar da üzüldüm doğrusu .
Dizindeki ağrının sebebi sele ayarının düzgün yapılmamış olması olabilir mi acaba diye merak ettim .
Umarım sebep budur ve ayar yapıldıktan sonra ağrıdan eser kalmaz .
Geçmiş olsun . . .
Farklı ve daha da keyifli turlarda beraber pedallamak dileğiyle .

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
Dizimdeki rahatsızlığın nedeni ile ilgili olarak Tuzla turunda bir ansbulans da sağlık görevlisi olarak çalısan bir arkadaş. Dizdeki eklem sıvısının fazla zorlamaladan dolayı boşaldığını ve kıkırdak dokununda kemiklerin arasında basınçtan şıkıştığı için acıya sebebiyet verdiğini ve bu noktada dizin kendini toparlaması için 15-20 gün dinlerdirmek gerektiğini söyledi. (Sanırım sıcak tutmakta çok önemli).

Sele boyu ile ilgili bir sorun yok. Belkide bir sonraki turda sele boyunu kontrol ederek değerlendirmek lazım bu konuyu. Birde ben bisiklete binmeye başlayalı nerede ise 5 ay olmak üzere ve bunun iki ayı dizlerimdeki bu problem ile boğuşmakla geçti. Sağ dizimden önce sol dizimde bu problem vardı. Sol dizim normale döndü. Şimdi sağ dizimde bu sorunu aştıktan sonra sanmıyorum bir daha aynı sorunu yaşayayım. Bu günlerde çektiğim acıları dizlerimin bu spora alışması için geçirmesi gereken bir alışma dönemi olarak görüyorum.

Yanılıp yanılmadığımı da zaman zaman gösterecek.

Kendimi en kısa zamanda toparlamak ve bahar aylarında yapılacak olan günü birlik uzun turlara aksilikler olmadığı sürece mümkün olduğunca çok katılmak istiyorum. Zayıflamamak şartı ile... Çünkü sonrasında psikolojim bozuluyor.

Pozitif düşüncede kazanır.

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

@fatihgüven

Fatih fotolar facebookta kardeşim 100 den fazla hemde :)
sen nerelerdesin gel artık pazar günleri

@oceanist

ee en güzel renk seninkindeydi dede
hayvanın tam rengi bi de :)

Zuhal bana göre iğrenç ama ortama göre matrak olan o espiri için teşekkürler :)

• Beğen
@Ferdi ONAT

Ferdi çok sağolasın
bizde teşekkür ediyoruz anlatılamayacak kadar güzel bi gündü
mangalın başında olmayan arkadaşların bunu anlaması biraz zor :)

@uzaktr

Bülent inan benim içinde bambaşka bi gündü
mangal , bira, sucuk, muhabbet bambaşkaydı
katıldığın ve renklendirdiğin için çok teşekkürler arkadaş...

• Beğen
Gün için teşekükkürler Arkadaşlar, ahanda heyecanla beklenen fotoğraflar :D üstelik büyük boyutta... Büyük iyidir :D

(link)

• Beğen
@KER-EM

Abi cumartesi-pazar dersane var, öğlenciyken sabahın köründe çıkıyorum, sabahçıyken de 2den sonra falan..napalım :)

nasıl bir turdur merak içindeyim....:D
ama akşamları halaa benim için souk oluyor:(

bu cuma bende gelmek istiyorum
fakat nereden nasıl nereye gidiliyo merak içindeyim

@KER-EM

Kerem baba haliç turlarını başlatacaksanız gündüzlerin uzamasını baz alarak saat ayarlayın lütfen....eski turları baslatırsanız bende her zaman varım.. mısırın orda istikbal mağazası önünde....çarşamba ve cuma turları.. hadi hayırlısı.......başlatın lütfen.. eski ekip olmasa da ayyaşlar var artık toparlarız..

not:eğer başlatırsanız biz çarşamba turları yapmaktan vazgeçeriz.. zaten bizde bir tane koplo cu müzisyen var yalan oldu... :D

@Ferdi ONAT

Ferdi tur başlangıç saati olarak 20:00'ı kullanıyoruz .
İş çıkışında arkadaşlar zorlanmadan gelebilsinler diye böyle bir kararımız var .
Ama ihtiyaç olursa gecikme veya erkene alma gibi durumlar nadiren yaratılabilir .
Fakat asıl olan , hareket saatimiz 20'dir böyle biline . :)
Alibeyköy meydanında mezarlığın hemen bitişiğindeki İstikbal Mobilya mağazasının önünde toplanıyorduk önceki turlarda .
Aynı nokta yeni turlarda da yine kullanılabilir.
Mısır heykelinin oraya gelindiğinde kask takan ve bisikletleri olan sadece bizler olduğundan birbirimizi görmekte sıkıntı olmaz sanırım . :)
Buluşmakta zorluk yaşanmaz . . .
Görüşmek üzere .

• Beğen
Tepkiler: Ferdi ONAT
Geri