@poibra
"Herkes sana forumun ilk iki sayfasında ikişer defa söylemiş zaten."kendini tart , sonra bisikletle çık tartıl , kendi kilonu toplamdan çıkar" diye. Bence haklılar uzatmakta."
Bunu ben de biliyorum hata burda değil; hata insan ağırlığını öğrenirken üzerindeki fazla olan ağırlıkları hesap eder, işte ,ben de bunu bisikletin ağırlığını tartarken de böyle olur gibilerinden bi kafa karışıklığı olmuş.. Durum bu işte, bu noktada beni uyaran olmadı Tuonela dışında.. Diğerleri ise tam gaz gırgıra... Başka işleri yok ya belki de foruma girer girmez hemen bu konuya bakıp acaba bugün neler olmuş , neler yaparız gibi düşünceler içersindeler tabi burayı mesken tuttular, kene gibi yapıştılar. Birbak bakalım hangisi adam gibi bana bir bilgi vermiş,Başar başlattı Tekteker keçi inadıyla bunu sürdürmekten garip garip zevkler alıyor vs.. Yani bunlkarın benim bu konumda zerre kadar faideleri olmadı,onları ben davet etmedim. Bu yaptıkları forumun adına da amacına da asla yakışmaz.Halbuki bu ve benzeri hataları hemen her zaman yapmaktayız.Çünkü insan = hata demektir. Ama kimse de bunu düşünmüyor. Herşeyi tadında ve yerinde bırakmak lazım. Çünkü edep, haddini bilmektir...