Scudo Sports

Hala birtürlü bisikletimi tartamadım..

Scudo
:D :D :D bu konu ana sayfaya taşınıp ayrı bir katogori olarak değerlendirilmeli :D :D vayy startus vayy :D :D iyiki varsın
uğur abi çok fotojenik çok sanatsal çıkmışsın :D :D
bisiklet sporu yaşadıkça sende yaşıyacaksın.

belki baskülere senin adını verirler yada kantarlara :D

• Beğen
Tepkiler: Alican
Ugur abi...Bisikleti tuvalete yakin biryerlerde tartmali...Ne olur ne olmaz...;)

Yapmış olduğum bir hatayı bu kadar büyütüp alay konusu haline getirmek yerine adam gibi "arkadaş karıştırmışsın o insanı tartarken olur bisikleti tartarken olmaz karıştırmışsın,olur böyle şeyler" demek yerine hemen alaya almış haddi aşmış ve kendinizi soytarı yerine sokarak bir anlamda da forumun " avam"ları olduğunuzu da göstermiş oldunuz. Ve hala da sırf puan kazanmak ve de yapacak başka birşeyleriniz olmadığı için de büyük bir ısrar ve inatla konuyu sürdürme çabası içindesiniz. Görüyorum ki koca koca insanlarda basküllerle utanmadan ve de üşenmeden poz veriyor. İşin suyunu çıkardınız.Tektekerin inadını anlamış değilim Acaba özel olarak neden ilgileniyor bu konuyla sormak lazım... Orda forumun demirbaşı diye yazıyor ama ayakbaşı gibi hareket ediyor. Kısacası, sizin gibi koca koca insanların bu kadar kendilerini aşağı seviyeye düşürmeleri gerçekten düşündürücü... Veee, üzücü !!!

"Yapmış olduğum bir hatayı bu kadar büyütüp alay konusu haline getirmek yerine adam gibi "arkadaş karıştırmışsın o insanı tartarken olur bisikleti tartarken olmaz karıştırmışsın,olur böyle şeyler" demek yerine hemen alaya almış haddi aşmış ve kendinizi soytarı yerine sokarak bir anlamda da forumun " avam"ları olduğunuzu da göstermiş oldunuz."

Herkes sana forumun ilk iki sayfasında ikişer defa söylemiş zaten."kendini tart , sonra bisikletle çık tartıl , kendi kilonu toplamdan çıkar" diye. Bence haklılar uzatmakta.

@poibra
"Herkes sana forumun ilk iki sayfasında ikişer defa söylemiş zaten."kendini tart , sonra bisikletle çık tartıl , kendi kilonu toplamdan çıkar" diye. Bence haklılar uzatmakta."

Bunu ben de biliyorum hata burda değil; hata insan ağırlığını öğrenirken üzerindeki fazla olan ağırlıkları hesap eder, işte ,ben de bunu bisikletin ağırlığını tartarken de böyle olur gibilerinden bi kafa karışıklığı olmuş.. Durum bu işte, bu noktada beni uyaran olmadı Tuonela dışında.. Diğerleri ise tam gaz gırgıra... Başka işleri yok ya belki de foruma girer girmez hemen bu konuya bakıp acaba bugün neler olmuş , neler yaparız gibi düşünceler içersindeler tabi burayı mesken tuttular, kene gibi yapıştılar. Birbak bakalım hangisi adam gibi bana bir bilgi vermiş,Başar başlattı Tekteker keçi inadıyla bunu sürdürmekten garip garip zevkler alıyor vs.. Yani bunlkarın benim bu konumda zerre kadar faideleri olmadı,onları ben davet etmedim. Bu yaptıkları forumun adına da amacına da asla yakışmaz.Halbuki bu ve benzeri hataları hemen her zaman yapmaktayız.Çünkü insan = hata demektir. Ama kimse de bunu düşünmüyor. Herşeyi tadında ve yerinde bırakmak lazım. Çünkü edep, haddini bilmektir...

@stratus

Ve sen alınırsın diye aklımıza gelen esprileri de yazmadan duramazdık. Yazdık, güldük, eğlendik. Eğer insan = hata olduğuna inanıyorsan, hata yapmanı normal karşılar ve eğlenirdin sen de.

Elbette ki aptalca şeyler yapıyorum. Çoğunlukla bunları saklamaya veya unutmaya çalışmıyor, tersine anlatıp gülüyorum... Hatta çoğunlukla saçmalamalarımla ile ilgili esprileri de herkesten önce kendim buluyorum. Sana da kendinle ve hatalarınla barışık olmayı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: tekteker
sen de espri yapsan arkaadşın dediği gibi kendinle barışık olsan alınmak yerşine bizimle birlikte eğlenirdin.
belli bir noktadan sonra konu senden çıktı artık.
espiri espirinin devamını getirdi "koca adamda " resmini koydu.
ama sen olanca özgüvensizliğinle ve kendinle barışıksızlığınla her şeyi üstüne alındın. senin tercihin...
konunun üzerinde durmamız eğlenebildiğimizden. senin anladğın gibi seninle eğlendiğimizden değil!!!...
ne gibi hareket ettiğim senin takdirinede kalmadı.

HIMMM !! Bir sadete gelme seziyorum. Şimdi de işi benim özgüvenime ve kendimle barışık olmama mı getirdiniz? Hepsi de ne var ki TAM ! Kendimle barışık olduğum gibi özgüvenim de tam ve sağlam! Bk bak neden sizinle eğleneyim, tabi ki alınırım. Sonuçta bunu binlerce belki de y.binlerce insanın okuduğu bir ortamda yapıyorsunuz,kendi aramızda değil. Tam tersini de düşünün ve kendinizi benim yerime koyun. Belki konum hakkında espri yapılmasını istemiyorum,belki bu beni kırar vs. bunu düşünmeden kendinizi tatmin ettiniz;yani kendiniz çalıp kendiniz oynadınız. Ama şunu aklınıza bile getirmediniz: siz eğlenirken karşı tarafı da üzdünüz. Ve siz buna eğlence diyorsunuz... Sizi yaptıklarınızla başbaşa bırakıyorum, hadi bakalım meydan size kaldı...

neyse arkadaslar kimse darılmasın birbirine olmuş bitmiş, üzmeyin birbirinizi ;)

Bence ev ortamında bisiklet tartmak için en iyi yöntem el kantarıdır.:)
Kadrodan çengele asıp tartma işlemini gerçekleştirilebilinir..

http://www.kanatli.net/images/products/4_buyuk.jpg

çok pahalı ! bir tartı aleti bu kadar olmamalı ne ypmışlar bunlar böyle uçmuşlar adeta.

Geri