Scudo Sports

Hafif kaza geçirdim (2 ay önce)

Fire Blade TR

Aktif Üye
Tepki
68
İsim
Ahmed Tuğrul Ş.
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Diğer
İlk yazdığım konu nasıl girsem bilemedim :) direk konuya giriyorum.
( biraz soğuk karşıladım sizi kusura bakmayın lütfen )
2 ay önce arkadaşımla küçük bir gezinti için dışarı çıkmıştık hafif yağmur yağıyordu çıktığımızda yarım saat kadar sonra dinmişti. Turumuzu bitirdik dönüyorduk emniyet şeridinde çaprazdık birbirimize ben geride o sağ çaprazımdaydı. Yolda giderken 10-15 saniyede bir aynamı kontrol ediyordum. En son baktığımda hurdanın teki ( benim için araba = hurda ) deli danalar gibi üstüme geliyor tabi arkadaşım sağımda dönsem ona çarpçam o belkide arabanın altına gircek farkında olmadan bende hafiften sola kaydım ve birden herif benim aynayı kırdı geçti ben yalpaladım Allah a şükür düşmedim dengem bozuldu arkdaşımda yalpaladı zaten. Baya korktuk çünkü trafiğe yeni yeni çıkıyoruz ( ben 5 o 3,5-4 yıldır bisiklet kullanıyoruz ek olarak altımızdakiler mtb gidonu geniş anlayacağınız ) hemen durduk orda herifin arkasından baya özlü söz söyledik ( anlayan anladı özlü sözleri ) ben dedim ' duralım surda soluklanalım ' arkadaş ' yok olum manyakmısın ezer bunlar bizi kalk gidelim ' onayladım bende onu döndük eve 2 hafta bisiklet sürmedik daha.
Okuduğunuz için teşekkür ederim :)

( 2 ay önce oldu ama yazma sebebim içimde kalıp sinirlerimi bozmasıydı yazarken rahatladım )

Scudo
Geri