Scudo Sports

hadi ankara 23 agustos cumartesi eymire

arkadaslar ailevi bi sorundan dolayı gelemeyecegim :( ama yine de güzel organize olduk size ii pedallamalar

Scudo
@m9e10r11

Saglik olsun. Umarim bundan sonraki organizasyonlara katilabilirsin. Yarin saat 9 da toplanabilmemiz dilegiyle herkese iyi aksamlar. Yarin gorusuruz.:)

Organizasyona katilacak arkadaslar bilgi olarak nick lerini yazarlarsa iyi olur. Ben baslatiyorum listeyi.

1. Mert23
2. Zeynel
3. .........

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Arkadaşlar , Çiğdem mahallesinden , direk odtü ormanı üzerinden size katılabileceğimiz bir nokta varmı? Çok iyi bilmiyoruz çünkü eymire gidişi.

• Beğen
@poibra

Konya yolu uzerine cikabilirseniz ordan aliriz sizi. Ufuk universitesi caddesi var konya yolu ile kesisen bayindir hastanesinin orda. Ya o kesisimde bekleyebilirsiniz yada konya yolu uzerinde oturdugunuz yere daha yakin bir nokta mevcut ise orda da bulusabiliriz. Eger odtu de iseniz odtu b kapisindan cikarak konya yoluna inebilirsiniz. Tam cevizli dere alt ust gecidinin oraya cikiyorsunuz b kapisindan.

• Beğen
Arkadaslar yarinki organizasyon icin yol ustunden alinmak isteyen arkadaslar veya bulusmaya gecikecek olan arkadaslar bana 532 744 97 95 numarali telefondan ulasabilir. Bu gece 12 ye kadar da arayabilirsiniz. Bilginize.

• Beğen
@poibra

Selamlar,

Yarın sabah 1 arkadaşla Eymir'e gideceğiz ODTÜ içerisinden Konya yoluna inmeden. A4- yüzüncü yıl kapısındaki "Drink" önünde buluşacağız. Katılmayı düşünürseniz 7:30da orada olacağız.

Görüşmek üzere.

• Beğen
Geri