Scudo Sports

Günlük tur arkadaşları aranıyor (Anadolu yakası)

Birtan Kolburan

Daimi Üye
Tepki
229
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar merhaba Kadıkoy Göztepe de oturuyorum genelde haftaiçi gündüz minimum 50 km olacak şekilde turlar yapıyorum.Vardiyalı calıştığım icin belirli bir günüm yok maalesef hemen hemen anadolu yakasının heryerini gezdim maksimum 100 km yapmışlığım var Tuzla tarafına eğer tur arkadaşlarım olursa günleri saatleri burdan kararlaştırıp uzun turlara veya sehirici kısa turlara da cıkabilir.Bu arada hızım ortalama 20 km oluyor tur bisikletim var.uyan arkadaşlarla burdan haberleşelim :)

Scudo
Merhaba Tuzla Tarafına Gelirseniz Size Tuzladan Maltepeye Kadar Eslik Etmekten Keyif Duyarim

Giray ben genelde geliyorum bakalım birkaç kişi daha toplanırsak senide alırız yoldan :)

Numarami Özelden Atıyorum Arasira Aydosa,Adalara Filen Gidiyoruz Belki Gelmek İstersin

merhabalar

bende feneryolunda oturuyorum ama ben genelde akşamları biniyorum :) saatleri bir gün tutturursak hep beraber pedallamak isterim :)

Yağız Merhaba topic bi kaç gün daha aktif kalsın en gec iki gün sonra burda olan arkadaşlarla bir gün ve saat kararlaştirirz :)

aynen güzel olur olmadı ufak bi whatsapp grubu kurar konuşuruz :)

Bende e-5 goztepe tarafindayim. hafta ici gunduz ara sira cikiyorum. Burdan veya watsup grubu olursa denk geldiginde size katilabilirim arkadaslar.

• Beğen
Tepkiler: Birtan Kolburan
arkadaşlar whatsapp grubu kuralım o zaman katılmak isteyen herkes özelden cep numarasını ismini soyadınıda yazarak mesaj atsın bana bir zahmet :)

Geri