Scudo Sports

Gümrükle alakalı bir soru..

Roux

Aktif Üye
Tepki
170
İsim
Taha KK
Bisiklet
Trek
Merhaba arkadaşlar

Almanyadan satın alınmış bir ürün değil, yanlış gönderildiği için yenisi hediye olarak yollanılan bir ürün bekliyorum. 3 gündür istanbul'da ve bu uyarıyı veriyor her baktığımda. Receiver bu durumda ben oldugum için haberdar olmam lazım ama benle kontak da kurmadılar. Nedir bu durumun aslı, geri göndermeseler bari. Daha önce yaşayan var mı? UPS le geliyor

Power of attorney documentation is missing and is required for clearance. We're working to obtain this information. / We've contacted the receiver.

Scudo
Ürün hediye de olsa gümrük mevzuatı geçerlidir. 75 Euro'nun üstündeyse vergi ödemek durumunda kalabilirsiniz. Elinizde takip kodu var mı? Havayolu ile geldiyse 20 günlük bekleme süresi vardır. 20 gün içerisinde işlem yapmazsanız paketiniz devlete kalır. Hak iddia edemezsiniz.

Linki paylaşayım isterseniz. (link) Ürün galiba 150usd civarlarında. Vergisini öderim sorun değil ama benle kontak kurmadılar. Orda yazılan bilgide ama kurulduğu yazıyor. Nereyi aramam yada mail atmam lazım hak iddia etmek için?

(link)
444 0066

@Roux
Paketinizle ilgili son durum aşağıdaki gibidir.

http://i.imgur.com/3lrk15V.png

ikinci kutucuğa takip numaranızı yazarak görebilirsiniz. Takip kodunuz 1ZA5412T6701416817
(link)

UPS iletişim 0212 413 22 22 olması lazım. Yerleri Zeytinburnundadır. Merter metrobüs durağına daha yakındır. Yürüyerek gidebilirsiniz. Şahsi gönderi olduğunu belirtin. Ordino denen evrak bedelini ödememek için ısrar edin.

Paketiniz de aynı yerdeki depolarında mevcuttur. Vergi ödemesi için sizi Atatürk Havalimanı Gümrüğüne gönderebilirler.

Gümrük işlemlerinin yapılması için sizin bir yetki belgesi imzalayıp (tarayıp gönderebilirsiniz) göndermeniz gerekir. Size email yolu ile ulaşmaya çalışmış olabilirler. UPS müşteri hizmetlerini arayıp sorsanız işiniz hızlanır.

Şu an 440066 numaralı telefonu aradım. Numaramdan ulaşmaya çalışmışlar ama yanlış numara verilmiş onlara. 167 euro fatura koymuşlar sağolsunlar bana 30euro kitlemek için. E-maille bana ulaşacaklarmış şimdi. Teşekkür ederim yardımlarınız için:)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Türkiye dışında sitelerden sipariş ettiğiniz ürünün türkiyede dağıtıma çıkması en fazla ne kadar sürdü? yaklaşık 1 aydan beri türkiyeye girmiş olması gereken ama sanırım gümrükte takıldığı için hala Almanya çıkışlı bir ürün var. (almanyadan dhl, türkiye dağıtım ptt) Sizce ne kadar daha bekleyip sipariş için ücret iadesi istemeli?

Türkiye dışında sitelerden sipariş ettiğiniz ürünün türkiyede dağıtıma çıkması en fazla ne kadar sürdü? yaklaşık 1 aydan beri türkiyeye girmiş olması gereken ama sanırım gümrükte takıldığı için hala Almanya çıkışlı bir ürün var. (almanyadan dhl, türkiye dağıtım ptt) Sizce ne kadar daha bekleyip sipariş için ücret iadesi istemeli?
Hangi siteden alışveriş yaptınız, ürün bedeli ne kadardı.

Geri