Scudo Sports

Güle Güle NG 650 Hoşgeldin SRD 303 :)

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
2.012
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Selam Bisiklet seven güzel dostlarım :in:
Amatörçe başladıgım bisiklet sporunda artık eski devri kapayıp yeni bir çağ açmanın zamanının geldiğini düşündüm ve .. ortaya SRD 303 ÇIKTI:D

ESKİ EMEKTARA BİR TEŞEKKÜR.. :in:
GİDEMEDİGİ YER... GİRMEDİGİ CUKUR YEMEDİGİ HALT KALMADI 2 VEYA 3 DEFA DA BENİ ÜZERİNDEN ATSADA :D 'BENİM HATAMDAN DOLAYI :rolleyes: '' BENİM İLK GÖZ AGRIM DİYEBİLİRİM

(link)

KARANLIK YENİ SERİ. 303

(link)

..

(link)

..

(link)

..

(link)

..

HİDROLİK MAŞA.
(link)

GENEL OLARAK VİTES SİSTEMİ HAFİFLİGİ FRENLERİ ÜZERİNDEKİ EKİPLANLARLA TAM BİR CANAVAR GİBİ AMA ÇOK SADE :D

(link)

Lastikler süper gidiyor :D

(link)

eski bisikletimde gidonlar felan sert ve lastikler de tırtıl vardı .yeni bisikletde rahatlık var yaw :D

(link)

EMEKTAR VE SRD 303

(link)

Scudo
Bisikletlerin ikiside güzel.İlk bisikletinize iyi bakmışsınız...Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

tebrik ederim serkan :) hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan.. bu arada arkadasında dediği gibi sele borusu ters duruyo :)

İlk önce çok teşekkürederim. Bisiklet çok iyi lastikler yolu aglatıyor resmen yokuş ve dik kesimlerde çok büyük bir rahatlık ... hafifligide çok iyi fiyat aralıgı ben 730 a da buldum ama 780 e buradaki bayiiden almak zorunda kaldım ..

NG 650 ilk başlayanlar için ideal bir bisiklettir. kadrosu da 6061 ekipmanları ilk başlangıc serisi ama ona MegaRange ruble taktıgınız zamanda daha ileri düzeyde kolaylık sağlıyor.
orta ve ön göbek e dikkatli bir bakım gerekiyor ilk 2 ay sorun yoktu dağ yollarında felan fazla zorladık içine su kactı bakım yapmatık derken sorunlar üst üste gelmeye başlayınca göndermek zorunda kaldım ..,yani bakım şart

@ozan erdem

kullandıgı parcalar ve fiyat beni salcanoda tuttu diyebilirim :in:

@Mehmet Alper CINDIK

Saol abi Güzergahi seç ucuyoruz perşembe günü :) takım taklavatda tam:D

Geri