Scudo Sports

Güle Güle NG 650 Hoşgeldin SRD 303 :)

Scudo
dostum bisikletin çok güzel hayırlı olsun da gittiğiniz yerlere de bittim ben :) bi gün istanbuldan atayım bisikleti otobüse oraya geleyim :) bir gün de birlikte turlayalım o güzel yerlerde :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@SerkanNamazcı

SD modelinde Acera fren var hangisi daha iyi?

• Beğen
Salcanoda katalog fiyatlarına bakma sakın gecen gün sitenin birisi gecn ayın 30 una kadar %30 indirim yapıyordu benim aldıgımdan bile 780 kusure 255 srd veridiler kafayi yedim. Shimanonun giriş versiyonlarından birisi acera daha güzel bir performans verbilir ama ki ben bunu denemek icin aldım ve çok memnun kaldım takır takırr atıyor vitesleri + hic ayarıda bozulmuyor :) ama Srd alırsan Rotorları Avid 2 g al .

@SerkanNamazcı

Fren icin bir şey diyemicegim ama Avid 3 giriş seviyede bir fren ! araştırsan iyi olur bana pek performans vermiyor acıkcası . düzeltmeye calışıyorum;)

aynısı bende var fakat benımkı sıyah ve dısc frenı yok bence cok kullanıslı bır bısıklet guıle gule kullan

@SerkanNamazcı

Şimdilik bende orjinal Impetus freni var ayar yaptırdım o bile zınk diye duruyor ki Avid 3 ondan çok daha performanslıdır.

• Beğen
@Hasan Can

Çok teşekkür ederim. Yeni fotolarını eklicem ama facebook acılmıyor ne yazıkki site göçtü her halde :D

(link)

(link)

(link)

Geri