Scudo Sports

gt performer 2008 ve mirraco option 2009

deniz07

Aktif Üye
Tepki
71
iyi günler arkadaşlar.ben gt performer 2008 ya da mirraco option 2009 almayı düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.ikisi arasındaki farklılıkları ve hangisinin daha iyi olduğunu söylermisiniz?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: isakcan
Scudo
kardeşim bnde 2009 intro var peg ler fLat olduqu için bi ondan sorunum var vLLA ben çok memunum sanaa da tavsiye ederim gt performer çok ağır zorLAnırsın ama intro.option fLAn o kadar aqır deĞlL almanı terciH ederim.....

• Beğen
Tepkiler: deniz07
Bmx seçiminde bütçe kadar, boy-kilo ve bmx'in parçalarının kaliteside önemlidir.GT performer torunlarına kalıcak kalitede sağlam bir bmxdir.Hafif olduğu için Mirraco option'ı da güzel bir bmxdir. Ama bence option yerine MİRRACO PARK ile GT PERFORMER'ı kıyaslamalısın. Mirraco 36tel GT 48tel jantlıdır.Seçim senin...!(bmx forever).

@deniz07

kardeşim bnde mirraco option 2009 beyaz var ciddi alıcıysan 600TL bırakırım sana

sayısal ben kullanılmamış almayı düşünüyorum

yaklaşık 1 senedir performer 2008 kullanıyorum,rahatlıkla öneririm.

Bence Gt ler Ağır ve Hantal Kalıyor bazı modeller dışında.Miracco Optionı öneririm çünkü hem hafif hem frenleri güzel tutuyor tek eksisi 36 jant ama ben 7 aydır miracco option kullanıyorum hala sapasağlam jantlarım:)
Yorumumu Street Bineceğini Düşünerek Yaptım!Yanılgıya Düşmeni İstemem

• Beğen
Tepkiler: deniz07
gerek kalmadı Option 2009 aldım ve çok mutluyum.herkese teşekkürler:D

Geri