Scudo Sports

GT Bicycles

Atacan

Daimi Üye
Tepki
376
Bisiklet
Giant
Selamlar,

GT Bicycles markası nasıl bilinir? Giant scott specialized gibi Türkiye içinde pazar payı ve distribütörü yok. Tabii dağıtımcısı olmadığı için pazar payı da olmayabilir. araştırdığımda BMX pazarında çok ismi geçiyor. Evanscycles'ta Türkiye'ye kargo ile gönderilen birkaç markadan biri, bu da fiyat performans'ta avantaj sağlıyor açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Scudo
@Atacan Emre

GT gayet sağlam ve köklü bir firma, bir ara ciddi pazar ve prestij kaybı yaşadılar fakat son senelerde eski günlerine dönüyorlar. Aradığınız modeli özellikle bilmiyorum ama Türkiye'de Delta Bisiklet GT satıyor.

@9magiko

Grade Alloy 105 modeline bakıyorum

(link)

Delta'dan arkadaslar var forumda isterseniz ulasin kendilerine, bu model muhtemelen yoktur ama belki getirtme sanslari vardir.

@Atacan Emre
Adventure riding alternatiflerinden devam ediyorsunuz :)
GT Grade serisini 2014'ün en iyilerinden seçen bir site vardı, youtube'da denk gelmiştim.
Güzel tercih olur getirebilirseniz.

@9magiko

Telefon ile yeterli bilgi alamadım, birde buradan deneyeyim. teşekkürler

@Onur Cavus

one bike to rule them all :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Cavus
Patentli tasarimlari var. Gt'ni sahibi eski bmxci. Kadrolarin dayanikliliginda suphe olunmamali diye dusunuyorum.

Gt cok iyi bir marka ve bmx in yaraticisi isim ve soyadinin bas harfleridir gt

BMX= Bicycle Motocross
MX= Motocross
X= Cross

@bagetci
Gary turner (acilimi)

Arkadaşlar herkese sağlıklı,huzurlu hafta sonları dilerim. Aranıza yeni katıldım evden işe gitmek,şehir içi gezip dolaşmak belki 30-35 km lik yol güzergahı yapıp seyahat etmek istiyorum. Bisiklet konusunda çaylağım:)
bir arkadaşın arkadaşı GT Traffic 4.0 marka ve model bisiklet satıyor yanında çanta ve km sayarı hediye edecek. Fotoğraflarda temiz ve bakımlı duruyor. Resmini de şuraya atayım.
Tavsiye eder misiniz?

Geri