Scudo Sports

Gt 3.0 traficcmi yoksa carraro sportive 330 mu?

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
670
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
Bu iki bisikletten hangisino onerirsiniz yada baska alternatif sunabilirmisiz 1500tlyi gecmeden

Scudo
Donanım olarak sportive 330 çok üstün. gt 3,0 24 vites sportive 330 30 vites . Ben sportive 330 u tafsiye ederim.

bu ikisi arasından Carraro çok daha iyidir kardeşim bence. ayrıca fiyat/performans olarak Carraro ve Bianchi bisikletler Türkiye koşullarında en iyileridir bence.

HAFTA BAŞINDA EĞİTİM SEBEBİYLE GİTTİĞİM BURSA'DA, TEK YILDIZ BİSİKLET' E UĞRADIM. ELLERİNDE KALAN 2014 MODEL CARRARO 330 U GÖRÜNCE HEMEN ALDIM. KADRO BOYU DA BANA UYGUN, 51 CM. BİSİKLET GERÇEKTEN BAŞARILI OLMUŞ. YALNIZCA SELE, SELE BORUSU, GİDON VE BOĞAZI DEĞİŞTİRİCEM. SHWALBE KOJAK LASTİKLER MUAZZAM. BU ARADA TEK YIZDIZ BİSİKLET İNTERNET SİTESİNİ GÜNCELLİYOR. BEN BİSİKLETİ PAKETLEMEKLE UĞRAŞIRKEN ONLARDA TEK TEK PARÇALARIN FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP, SİTEYE YÜKLÜYORLARDI (BİSİKLETİ AKŞAM BİZZAT KENDİM PAKETLEDİM, BİRAZ GARİP KARŞILADILAR:) )

Selamlar, aynı ikileme ben de düşmüştüm son kararımı 3. bir seçenek olarak tercihimi focus planet'dan yana kullandım. Tavsiye ederim.

Geri