Scudo Sports

Gps özelliği olan en uygun telefon

270 TL ye ikinci el htc sensation almistim. cift cekirdek vs. Rootladim kitkat 4.4.3 kurdum. 2500mah batarya ile degistirdim. Strava dahil bir cok yazilim sorunsuz calisiyor. 3-4 sn de gps e baglaniyor. Onun disinda muhtesem olmasa da yeterli bir smartphone benim icin.

Scudo
@Onur Gunes
Sizin cihazda sorun yoktur o zaman. Zaten normal bulma süresi o civarda olması lazım benim dediklerim bu süreden daha uzun sürede bulan cihazlar. Runtastic internet ile çalışıyor diye biliyorum o yüzden bulma süresi daha kısa olur Marketteki bir cok uygulamayı denedim işe yarayan tek buna rastladım.

@verisakeet

abi zaten bana s5 filan gereksiz geliyor zaten 1 gb ramle ben kitkat kurabiliyorsam o parayı vermeye s5 e filan gerek yok en iyisi google project ara diye birşey çıkarcakmış mesala ramın az eskidi yenisi ile değiştireceksin yada cpu vs bence güzel olabilir toplama pc mantığı :)

Öncelikle konu sahibi ve burada bu konuyu okuyan herkezden özür dileyerek avea ya geçmeyi düşünüyorum çekim gücü ve 3g heryer var mı sıkıntı yaşar mıyım 2gb sınırsız net için aslında geçicem kullanan varsa yorum yapabilirse çok iyi olur tekrardan özür diliyorum..

@Onur Gunes

O projeyi bende takip ediyorum. Projeye Motorola ciddi bir destek veriyor. Uzun süre önce Galaxy Ace aldım. Bir kaç senede piyasaya sunularsa muhtemelen ben o üründen alacam.

@Turan Babacan
100 adet test icin gondermisler isteyenlere 1 yıl sure var sanirim 2 seneden asaya cikacani dusunmuyorum bende cikarsa onu alirim herkez herhalde alir :)

Geri